Brand Me!

Pak regie over je loopbaan

Helmi Geeve

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Brand Me!

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083165202, geïllustreerd, 264 blz., June 2021
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 428 gram.

Uitgever: Rep & Roer

redactie: Jet Hopster

beschrijving

'Ze zien wel hoe goed ik ben...' Met die instelling kom je er niet! Zonder een stevig personal brand en een onderscheidend, persoonlijk verhaal, ga je het tegenwoordig niet redden en gaan die promoties en leuke opdrachten aan je neus voorbij.

Of je nou in loondienst werkt of ondernemer bent, om op te vallen moet je werken aan je zichtbaarheid. Pak dus regie op je loopbaan en laat zien waar jij voor gaat en staat. ga met jezelf aan de slag en ontwikkel een merk waarmee je jouw unieke persoonlijkheid en talenten in de etalage zet.

Met dit boek op je bureau heb je jouw persoonlijke loopbaaninstrument vanaf nu altijd bij de hand. Brand Me! helpt je om inzichten te verwerven en jezelf een spiegel voor te houden. Durf naar jezelf te kijken en haal de beste versie van jezelf naar boven. Doe de oefeningen en laat je inspireren door de verhalen in dit boek. Neem een voorbeeld aan de boegbeelden die aan het woord komen en leer van hun doorzettingsvermogen, autonomie en geloof in zichzelf.

Je hebt het zelf in de hand. Dus waar wacht je nog op?
Zet jezelf in de spotlights!

Helmi Geeve is reputatie-expert, crisismanager en personal branding coach en hielp al meer dan 400 professionals bij het ontwikkelen van hun personal brand en hun verhaal.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Helmi Geeve is reputatie-expert, crisismanager en personal branding coach. Ze haalt de beste versies van organisaties, leiders, teams en professionals naar boven. Helmi zet het roer weer recht als het scheef staat en zet samen met de klant een nieuwe koers uit. Of het nu gaat om organisaties in zwaar weer of professionals die zich sterker willen profileren, Helmi gaat samen met de mensen uit de organisatie en de professionals aan de slag om de regie weer terug te pakken. Ze houdt ze een spiegel voor en geeft inzichten zodat de klant ook na afloop van haar dienstverlening, door kan met de nieuwe visie en richting. Voor bestuurders en management is ze een betrouwbare en stevige partner met het organisatiebelang voor ogen, voor communicatieteams is ze een verbindende coach.
Helmi leert je als professional hoe je een sterk personal brand opbouwt met een passend verhaal bij jouw profiel. Daarmee krijg je meer bekendheid bij je doelgroep, wordt je zichtbaarder en krijg je meer waardering en erkenning voor wat je doet en meer resultaat. Ze laat je zien hoe je de verbinding met jouw omgeving kunt versterken, ze neemt je mee op de weg van de moeite en laat je leren van je ervaringen. De afgelopen jaren heeft Helmi al honderden professionals geholpen bij het ontwikkelen van hun personal brand met een ijzersterk bijpassend verhaal.
toelichtingMet dit boek op je bureau heb je
jouw persoonlijke loopbaaninstrument vanaf nu altijd bij de hand. Brand Me! helpt je om inzichten te verwerven
en jezelf een spiegel voor te houden. Durf door middel van oefeningen naar jezelf te kijken en haal de beste versie van jezelf naar boven. Neem een voorbeeld aan de boegbeelden die aan het woord komen en leer van
hun doorzettingsvermogen, autonomie en geloof in zichzelf.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.