Als de koning je klant zou zijn

Inspiratie voor een vorstelijke klantbeleving

Sydney Brouwer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als de koning je klant zou zijn

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083159928, 128 blz., July 2021

Uitgever: Sydney Brouwer

redactie: Heidi Aalbrecht

beschrijving

De klant is koning. Een veelgebruikte uitspraak bij organisaties die klantgerichter willen worden. Maar wat als de koning opeens je klant wordt? Deze uitdaging zorgt ervoor dat elke organisatie met een andere blik naar haar eigen dienstverlening, klantbeleving en klantgerichtheid gaat kijken.

In deze businessroman gaat Lizzy, directeur van het bedrijf KaasGaaf, op zoek naar de sleutel tot een koninklijke klantbeleving. Ze wil niet alleen de koning, maar alle klanten van het bedrijf een ervaring bieden waarvan ze woest enthousiast worden. Onderweg leert ze wat er nodig is om een klantgerichte organisatie te bouwen, aan welke knoppen het team kan draaien om van klanten fans te maken en uiteindelijk wat de kroon is op een vorstelijke klantbeleving.

Als de koning uw klant zou zijn is een aanstekelijk verhaal om iedereen in de organisatie die te maken heeft met klantgerichtheid – van medewerker tot manager – te inspireren om de volgende stap naar een betere klantbeleving te zetten. Dankzij de vele praktische tips in dit boek kun je direct de vertaalslag maken naar je eigen organisatie.

- Inspiratie voor alle branches: commercieel, zorg en overheid
- Lessen over klantgerichtheid in een verhalend jasje
- Van de auteur van Klantgericht leiderschap en Six Star Service

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sydney Brouwer is auteur en veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en klantbeleving. Hij inspireert organisaties om fans te maken van klanten en medewerkers. Dit doet hij met zijn boeken, zijn podcast en de ruim 75 inspiratiesessies die hij per jaar geeft.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.