Het Gouden Tijdperk van Saint Germain

Beeldvorming

Kim Michaels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Gouden Tijdperk van Saint Germain

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083153209, 488 blz., April 2021
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 619 gram.

Uitgever: Vrije Kennis

serienaam/reeks: Spiritualiseer de wereld

vertaald door: Jurgen Foortjes; Tineke Van der Zee

beschrijving

Saint Germain is het primaire, spirituele wezen (of geascendeerde meester) die toezicht houdt over de komende 2000 jaar waar vaak naar verwezen wordt als het Aquariustijdperk. Hij heeft plannen voor het manifesteren van een Gouden Tijdperk waarin een enorme vooruitgang zal plaatsvinden, maar hij heeft onze hulp nodig waarin wij zijn visie oppakken en deze in manifestatie brengen. Zoals Saint Germain zegt: “Ik heb de macht, jullie hebben de autoriteit. Jullie die belichaamd zijn zullen beslissen over de toekomst van de aarde, en ik heb jullie nodig om de open deuren te zijn voor mijn visie en macht, zodat we gezamenlijk een nieuwe era kunnen manifesteren voor deze verwarde planeet”. Door middel van diepgaande verhandelingen en krachtige, praktische middelen, geeft Saint Germain ons wat wij nodig hebben om een verschuiving in bewustzijn tot stand te brengen en hem te helpen om het Gouden Tijdperk te manifesteren. Je zult leren:

• Hoe je een hogere visie kunt oppakken van onze relatie tot de natuur en hoe het collectieve bewustzijn het milieu beïnvloedt.
• Waarom we de illusie moeten overwinnen dat de aarde een schaarste aan hulpbronnen heeft door te beseffen hoe we gemanipuleerd zijn door een kleine machtselite.
• Hoe we het bewustzijn van overvloed kunnen aanroepen, zowel individueel als voor alle mensen.
• Hoe we de illusie kunnen overwinnen dat we gewone, menselijke wezens moeten zijn en hoe we ons spirituele potentieel tot uitdrukking kunnen brengen.
• Hoe we nieuwe trends in de politiek en in het onderwijs kunnen manifesteren voor het Gouden Tijdperk.
• Waarom we onze visie op eigenaarschap moeten heroverwegen, inclusief het aannemen van een nieuwe visie op multinational bedrijven.
• Waarom diversiteit de meestersleutel is voor het brengen van het Gouden Tijdperk.
• Waarom elitisme de sleutel is voor het begrijpen wat de geschiedenis gevormd heeft en waarom de machtselite het Gouden Tijdperk niet kan brengen.
• Hoe je de vele vragen kunt stellen waarvan mensen geprogrammeerd zijn om ze niet te stellen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.