Multiple sclerose? Zet 'm op!

Multiple sclerose overwinnen doe je zo

Ewout van den Engel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Multiple sclerose? Zet 'm op!

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789083148915, 107 blz., March 2021
Formaat: 14.7 (h) x 14.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 118 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

trefwoorden: george jelinek multiple sclerose overcoming multiple sclerosis

beschrijving

Deze praktische gids geeft jou de leiding over je leven met multiple sclerose. Hij is er voor iedere MS-patiënt, die zich gezond wil leven met Overcoming Multiple Sclerosis. Ewout legt je kort en krachtig uit hoe je de levensstijl toepast, van meditatie tot sport en etiketten tot praten met je neuroloog.

Ewout werd in 2010 gediagnosticeerd met relapsing remitting MS en herstelde volledig na drie jaar OMS. Hij volgt nog altijd de OMS-richtlijnen en houdt er een actief leven op na. Ewout is auteur en woont met zijn gezin in Boekarest.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe schrijver werd al op zijn 27e geconfronteerd met de diagnose MS (Multiple Sclerose) (…). Omdat hij niet meteen aan de medicijnen wilde, ging hij (…) op een streng dieet zonder verzadigde vetten en extra vitamine B en D, verder meditatie en sporten. (…) De bijlage, die ruim een kwart van van dit kleine boekje vormt, bevat vertalingen van dat dinerkaartje in 23 talen. Hij beantwoordt veel gestelde vragen en geeft tips en probeert lotgenoten te motiveren en stimuleren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.