2021 Kamp Alpha

De Nieuwe Wereld

Suzanna Esther

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
2021 Kamp Alpha

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083127606, 292 blz., February 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Poseidon Uitgevers

serienaam/reeks: Kamp Alpha

redactie: Sabine Mourits

trefwoorden: 2020 2021 bacterie corona covid-19 huisdier infectie pandemie pest virus ziekte

beschrijving

Lisette Jaring, Arjen Verlinden en de zusjes Van Brederode delen een huisje in Kamp Alpha. Zowel Arjen als Daniëlle van Brederode gedragen zich vreemd. Wat is er mis met hen? Lisette neemt de zorg voor Maan van Brederode op zich.

Sophie Duval vestigt zich als tandheelkundige. Warner Rosenboom werkt in zijn laboratorium aan de ontwikkeling van vaccins. Bloeit er iets op tussen die twee?

Het voormalige vakantiepark wordt streng beveiligd. Orde, reinheid en regelmaat is de regel. Restricties en een avondklok garanderen de veiligheid van alle inwoners. Alle huisdieren leven gescheiden van hun eigenaars die om toerbeurt dierendienst draaien. Door de rigide leefregels ontstaat er frictie in het kamp. Dreigt er een opstand?

Tegelijkertijd ontstaat er in de buitenwereld bij een groepje zwervers het verlangen naar meer welvaart en veiligheid.

Twee tegengestelde dynamieken: waar de ene partij het kamp wil ontvluchten, snakt de andere naar het comfort dat Kamp Alpha biedt.

Kamp Alpha, een psychologische thrillerserie, gaat over keuzevrijheid, tegengestelde en verstrengelde politieke belangen, secundaire winst, zelfbeschikking, loyaliteit, liefde, vriendschap, vrijheid en veiligheid.

Suzanna Esther studeerde Literatuurwetenschap en Psychologie. Op haar vierentwintigste vertrekt ze naar Amerika waar zij een jaar verblijft. Rond haar dertigste verhuist Suzanna naar Frankrijk waar zij zes jaar woont.

In 2017 verschijnt de novelle Wervelstof, in 2018 de psychologische thriller de Stem en in 2020 de psychologische thriller 2020 Kamp Alpha - de pest meester.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Suzanna Esther is auteur, columniste en kunstenaar. Als jong meisje leest Suzanna veel en vanaf haar tiende houdt ze dagelijks een dagboek bij. Haar passie voor taal zet zij om in de studie Literatuurwetenschappen en door haar interesse in het analyseren van het leven en de mens, in een studie Psychologie. In 2017 verschijnt haar novelle Wervelstof. In 2018 wordt het boek de Stem uitgegeven. In 2020 komt de auteur met het eerste deel van de Kamp Alpha trilogie, getiteld 2020 Kamp Alpha - de pest meester
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.