Als het hart onrustig is

Joyce de Jongh

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als het hart onrustig is

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083117317, 420 blz., April 2021
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 695 gram.

Uitgever: Triple Boeken

beschrijving

Stel je bent verliefd…

Echt smóórverliefd. Heerlijk toch? Behalve als je verliefd bent op iemand van hetzelfde geslacht. Dan ineens ‘mag’ het van sommigen niet. Loop je tegen weerstand en onbegrip op. Dan is die verliefdheid niet geweldig meer, maar vreselijk ingewikkeld. Vooral als je christen bent en zelf nog niet goed weet wat je met je gevoelens wilt.

Het overkomt Moniek, een geweldige, jonge vrouw, die verliefd wordt op Susan. Die liefde is overweldigend, verrukkelijk, en tegelijkertijd verscheurend. Vanuit haar opvoeding heeft Moniek meegekregen dat een homoseksuele relatie niet in Gods plan met haar leven past, maar de dominee van haar vriendin komt met heel andere argumenten. En ook hij baseert zich op de Bijbel! Wat moet ze geloven?

Niet alleen Moniek heeft het moeilijk met haar gevoelens. Ook haar zus en beste vriendin Petra worstelt. Met de gevoelens van haar zus, met het feit dat haar vurigste wens maar niet uitkomt: zwanger worden van een kindje en met wat ze als leerkracht van groep 7 moet doen met het kwetsbare meisje in haar klas…

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.