Geven is leven

Een optimistische reis naar goud en geluk

Wim de Bundel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geven is leven

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083112565, geïllustreerd, 350 blz., April 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 625 gram.

Uitgever: Uitgeverij de Meent B.V.

beschrijving


Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei?

Wim de Bundel deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt de lezer mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij ontdekte de kracht van het geven op meerdere niveaus: gas geven, betekenis geven, hart & ziel geven. Geven is leven!

Geven is leven is een managementboek en inspiratieboek inéén. Het boek bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos meewerkten - dankzij het goede doelkarakter van het boek.

Geven is leven is niet alleen een boek, maar ook een website. Met een team van optimisten willen zij jou inspireren en het makkelijker maken om te geven. Zo vind je op de website tal van voorbeelden om te geven, inspirerende blogberichten en het lied Geven is leven.

Daarnaast vind je op de website ook alle extra’s terug die dit boek jou te bieden heeft. Zo kun je via de QR-codes naar muziek luisteren, twee documentaires bekijken en een exclusief interview lezen met Barack Obama.

‘Hartverwarmend verhaal van een wereldverbeteraar’ – Sander de Kramer

‘Wat een gouden schat is dit boek!’ – Esther Vergeer

‘Zowel een must-read als een must-give’ – Jos Burgers

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.