Halve kus

Mariëlle Boersen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Halve kus

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083107004, 215 blz., October 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.2 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 309 gram.

Uitgever: Comication

beschrijving

Al jaren ervaart Sue een gevoel van leegte. Er is iets gebeurd. Door contact met een oude familievriend stuit ze op schokkende geheimen en kan een confrontatie met haar moeder niet langer uitblijven. Als die overlijdt, is de zoektocht naar de waarheid echter niet voorbij en wacht Sue nog een rollercoaster aan emoties.
Een zinderende roman over liefde, rouw, eenzaamheid en de kritische stemmen in je hoofd. Het verhaal van een dochter op zoek naar liefde.
Een boek dat je als lezer meesleept, ontroert, verwart en dat leidt tot een verrassende ontknoping.

'Een aangrijpende psychologische pageturner'
Maria Genova, journalist en schrijver

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mariëlle Boersen is psycholoog en werkzaam als coach, trainer en trainingsacteur.inhoudsopgaveAl jaren ervaart Sue een gevoel van leegte. Er is iets gebeurd. Door contact met een oude familievriend stuit ze op schokkende geheimen en kan een confrontatie met haar moeder niet langer uitblijven. Als die overlijdt, is de zoektocht naar de waarheid echter niet voorbij en wacht Sue nog een rollercoaster aan emoties.
Een zinderende roman over liefde, rouw, eenzaamheid en de kritische stemmen in je hoofd. Het verhaal van een dochter op zoek naar liefde.
toelichtingPsychologische roman over liefde, rouw, eenzaamheid en de kritische stemmen in je hoofd. Een verhaal van familiegeheimen en een moeizame moeder-dochter relatie, met verrassende ontknoping.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.