Opvoedopstellingen

Moeiteloos opvoeden door jezelf te zijn

Marianne Langemeijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Opvoedopstellingen

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083104126, geïllustreerd, 192 blz., June 2021
Formaat: 23.3 (h) x 15.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 442 gram.

Uitgever: Uitgeverij Het Noorderlicht

trefwoorden: bert hellinger familieopstellingen kindercoach kindercoaching opstellingen opvoeden opvoedopstelling systemisch werk systemisch werk & opstellingen

beschrijving

De opvoedopstelling laat je direct de onderliggende dynamiek in een gezin zien. De individuele werkwijze laat ouders aan den lijve ervaren welke dynamieken verstoord zijn. Hiermee wordt de kern geraakt en zullen gezinsvraagstukken voor eens en altijd opgelost worden.
Dit praktische boek is bedoeld voor professionals die met ouders en hun kinderen werken en die systemisch werken willen inzetten zoals bijvoorbeeld kindercoaches, orthopedagogen, jeugdwerkers, gezinscoaches en kinderpsychologen. Tevens geschikt voor bewuste ouders.

Marianne heeft de methodiek van de individuele opvoedopstelling ontwikkelt gedurende de 15 jaar dat zij met ouders in haar praktijk aan hun opvoedvraagtukken werkte. Zij is NLP Master en een familieopsteller van het eerste uur. Behalve systemisch werken, voegt zij elementen uit NLP, The Work van Byron Katie, Non-Dualiteit (Advaita) en andere kennisbronnen toe aan deze methode.
Niet voor niets is dit boek al járenlang verplichte literatuur bij vele opleidingen voor professionals.

Dit boek is een geheel herziene versie van de oorspronkelijke uitgave in 2011. De methode die Marianne ontwikkeld heeft, is nog verder uitgediept en er zijn nieuwe inzichten ontstaan. Er zijn enkele nieuwe hoofdstukken toegevoegd waaronder een apart hoofdstuk over het onderwerp echtscheiding. Wat blijft is de robuuste methode die, vanwege de individuele werkwijze, voor iedere professional praktisch inzetbaar is binnen een traject.

Marianne: "Het is mijn grote drijfveer om ouders het plezier van moeiteloos opvoeden te laten ervaren door vrij en onbelast zichzelf te zijn.”

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.