Woorden van papier

Chantal van Heeswijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Woorden van papier

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083103587, geïllustreerd, 96 blz., March 2021
Formaat: 22.1 (h) x 17.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 499 gram.

Uitgever: Komma, Uitgeverij

beschrijving

‘Woorden van Papier’ is het tweede boek van beeld- en woordkunstenaar Chantal van Heeswijk. Haar eerste boek ‘Ik wilde niets zeggen maar mijn mond praatte zich voorbij’ uit 2012 was een groot succes. Nu – 9 jaar later – brengt zij een nieuw boek uit.

Als kind had Chantal door haar dyslexie een hekel aan tekst. “Je moet eens gaan schrijven”, kreeg zij als tip. Dat leek haar een heel slecht idee, maar toch is zij het gaan doen. Inmiddels heeft ze een grote liefde voor taal.

Beeld- en woordkunstenaar Chantal van Heeswijk laat in ‘Woorden van Papier’ schrijven, beeld, vorm en materiaal samenkomen.

Zonder vooropgezet plan laat zij zich leiden door haar arm, haar hand, het materiaal en de gedachten. “Zo loop ik als vanzelf het pad af, slentert mijn hand langs herkenbare woorden en vormt zich zo beeld en een verhaal.” Het boek is gevuld met recent werk in de kenmerkende stijl van Chantal. Meestal zijn het, dan weer poëtisch, dan weer humoristisch, reflecties op het leven van alledag met thema’s als liefde en dood, maar ook dagelijkse beslommeringen zoals eten, kinderen en de wekker.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.