Als het verleden toekomst wordt

Marja Boomstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als het verleden toekomst wordt

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789083096551, 298 blz., November 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 437 gram.

Uitgever: M-B publishing

beschrijving

2e druk / november 2020

Letta is een jonge, introverte vrouw, die op veertienjarige leeftijd haar ouders heeft verloren. Als zij op een dag terugkeert naar de buurt waar ze opgroeide, is zij getuige van een angstaanjagende gebeurtenis. Wanneer ze kort daarna in haar flat een jong meisje dood aantreft, moet zij vrezen voor haar leven. Op de hielen gezeten door de daders en niet altijd wetend wie zij wel of niet kan vertrouwen, wordt zij geconfronteerd met haar eigen duistere verleden.

"Als het verleden toekomst wordt' is een psychologische thriller, waarin complexiteit van relaties wordt afgewisseld met spanning. Geleidelijk wordt het verleden van Letta onthuld en wordt de lezer meegenomen naar een aangrijpende ontknoping.

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert heeft een kleurrijke en afwisselende carrière gevolgd. Zij heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context.
Ze werkte o.a. in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.