Retour Parijs

Een zoektocht langs verlies, liefde en bezieling

Anne Teunis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Retour Parijs

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083096124, 256 blz., April 2021
Formaat: 21.0 (h) x 13.3 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 342 gram.

Uitgever: Uitgeverij GiST

redactie: Eus Wijnhoven

trefwoorden: bezieling dood geboren kind inspiratie kunstenaar liefde moederdag moederdag cadeautje parijs schilderen tweestrijd verlies zoektocht

beschrijving

In de hoop haar inspiratie weer op gang te brengen, bezoekt kunstenares Christine van Heeteren haar galeriehouder in Parijs. De stad is een cruciale plek uit haar verleden. Ze maakt een afspraak waarmee ze zichzelf artistiek voor het blok zet. Dit en de onverwachte ontmoeting met haar ex-geliefde, kunstcriticus Jacques Lévy, dagen haar uit om haar leven en kunstenaarschap te herzien.

Retour Parijs is een geschiedenis over liefde, inspiratie en de impact van het verleden. Hoe te leven als je vermeende bestaansgrond wegvalt? Op de plaats waar ze liever niet kijkt, opent zich potentieel en vrijheid.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anne Teunis is coach en trainer op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Ze woont en werkt afwisselend in Nederland en Frankrijk. Retour Parijs is haar romandebuut. Eerder verscheen van haar hand Vier je leven (non-fictie).toelichting"Een hartveroverende, meeslepende zoektocht over keuzes in het leven. Dit debuut is een pareltje!"
Jan Stoel, Bazarow Magazine
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.