VOEDING en Immuunsysteem in coronapandemie

Gebaseerd op eeuwenoude en effectieve voedingsstrategieën uit de BESTE keuken van de Traditionele Chinese Geneeskunde

John D. Setyo, M.D.

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
VOEDING en Immuunsysteem in coronapandemie

gebonden: € 74.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083091907, geïllustreerd, 250 blz., September 2020
Formaat: 24.6 (h) x 17.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 869 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

De harde realiteit van COVID-19
Ongeveer 20% van alle geregistreerde coronageïnfecteerden wordt in het ziekenhuis opgenomen, omdat zij géén efficiënte immuniteit hebben. Een aantal van hen wordt op de IC-afdeling behandeld met ventilators. Het aantal coronadoden hier en in België is relatief hoog. Het virus is dichterbij dan we denken. Het gaat ook niet meer weg. De besmetting was in maart bij slechts een paar personen begonnen.

Waarom niet deze voedingsstrategieën uit dit boek goed toepassen?
Door een goede weerstand kun je deze verschrikkelijk en genadeloze ziekte overwinnen, mocht je toch besmet zijn. Blijf veilig en gezond.

Overtuig jezelf hoe deze eeuwenlange strategieën over (h)eerlijke natuurvoeding je weerstand kunnen verbeteren en ervaar zelf de wonderlijke energieën. Ook geschikt voor chronische ziekten als ME.

Stap voor stap uitgelegd onder begeleiding van een ervaren natuurarts op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij heeft heel veel passie voor voeding en 30 jaar praktijkervaring in de Chinese (voedings)therapieën en ruim 12.000 cliënten in zijn bestand!
Dit boek is verschenen in Hardcover en Paperbackedities in Nederland en België, ook digitaal als e-Book.

“Het is een zeer leerzaam Boek en is geheel in de tijdsgeest van nu!” Mevr. Dr. Oei-Tan Chun Lee, arts en recensent NBD Biblion.

“Dit fascinerende naslagwerk hoort bij iedere huishouding thuis!”

“Gezondheid is het hoogste goed, ik wil er alles aan doen om deze voedingsstrategieën te leren en m’n eigen zwakheid ermee te leren behandelen. Het is zo goed, net een Bijbel voor voedingsstrategieën!”

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.