Lang Leve Trump

Raymond Mens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Lang Leve Trump

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083085906, 252 blz., August 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 455 gram.

Uitgever: Sparkle Auteurs

bewerkt door: Petra Hoogerwerf

redactie: Eline Rensink

fotografie: Martijn M. M. Griffioen

trefwoorden: amerika politiek president trump verkiezingen

beschrijving

Lang Leve Trump. Een dieet van Coca-Cola en Big Macs. Geblondeerd en gebruind. Een New Yorks accent. Donald Trump is op en top Amerikaans. Op deskundige en spitsvondige wijze beschrijft ­Raymond Mens de trends achter Trump.

De zakenman bouwt aan zijn dollardoctrine in een tijd waarin steeds meer kiezers en beleidsmakers Amerika op één plaatsen. Zijn overname van de Republikeinse partij komt op het moment dat de club stuurloos is. De elite in Washington ziet hem als een familievriend die hun feestje plotsklaps verstoort. Zijn ­kiezers ervaren hem als een frisse wind, ook al is hij alleen eerlijk ­wanneer het hem uitkomt.

De voorbeelden uit speeches, debatten en interviews schetsen een intrigerend beeld van de werkwijze van Amerika’s 45e ­president. Het tijdperk Trump dendert door, ook als hij er niet meer is. Zijdelings beschrijft Raymond zijn ervaringen met de Verenigde Staten.

Over de auteur: Raymond Mens (1986) is Amerikakenner en politicoloog. Hij werkte voor de VVD als campagne­stra­teeg. In 2015 voorspelde hij dat Trump de verkiezingen kon ­winnen. Tóen werd hij verbaasd aangekeken. Nu is Raymond een veelgevraagd expert.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij studeerde In Amsterdam en Virginia. Daarna werkte hij onder andere als campagnestrateeg voor de VVD.  Hij voorspelde in 2015 dat Donald Trump de presidentsverkiezingen weleens zou kunnen winnen. Tóen werd hij vooral verbaasd aangekeken. Nu is Raymond een veelgevraagd expert die de trends achter Trump analyseert en deze ontwikkelingen in het huidige Amerika plaatst.inhoudsopgaveInleiding
1. Amerika op één
2. Breaking News
3. Republikeinse ruzies
4. De kracht van de kiesmannen
5. Wij tegen zij
6. Chaos in Charlottesville
7. Een presidentieel familiefeestje
8. De goudeerlijke leugenaar
Slotwoord
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.