Toen was Toen en Nu is Nu

Praktische gids voor hoe je zelf achter het stuur van jouw leven gaat zitten

Inge Smale

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Toen was Toen en Nu is Nu

gebonden: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083081823, geïllustreerd, 224 blz., October 2020
Formaat: 24.8 (h) x 17.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 860 gram.

Uitgever: Connectness

illustrator: Lodewijk Koster

redactie: Eveline Broekhuizen

beschrijving

Deze praktische gids is alleen voor moedige mensen. Ben je vastgelopen door een burn-out, een echtscheiding, een ontslag of door iets anders én heb je de moed om daar zelf je verantwoordelijkheid voor te nemen? In dit boek ontdek je hoe je zelf achter het stuur van jouw leven gaat zitten.

Waar veel boeken vooral de problemen beschrijven, biedt dit boek jou de praktische oplossingen. Zoals hoe je de hechting in je jongste jeugd herschrijft en hoe je nu wel die gelijkwaardige liefdesrelatie aangaat. Of hoe je jouw belemmerende overtuigingen en patronen omvormt naar overtuigingen en patronen die jou juist bekrachtigen.

Zodat jij op je sterfbed geen spijt hebt van wat je allemaal niet hebt gedaan en van het leven dat je niet hebt geleefd. Omdat het gevoel ‘ik ben oké’ niet te koop en ook niet te verdienen is, hoe hard je ook werkt en hoeveel rijkdom je ook vergaart.

Open, kwetsbaar en in heldere taal neemt de auteur je mee in hoe ze deze oplossingen ook in haar eigen leven toepast. Omdat we meer op elkaar lijken dan we soms denken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.