Zo vind je een baan

Een praktisch sollicitatieboek met honderden tips

Dorien Waasdorp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zo vind je een baan

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083080680, geïllustreerd, 176 blz., July 2020
Formaat: 21.1 (h) x 15.2 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 380 gram.

Uitgever: Sollicitatiedokter.nl

redactie: Maaike Kooter; Sophie Versteeg; Geert-Jan Waasdorp

beschrijving

Dit is het praktische sollicitatieboek dat aan werkzoekende laat zien hoe ze succesvol een baan kunnen vinden.
176 pagina's vol sollicitatietips.
(cv, brief,netwerk, video, bellen naar werkgever enz)

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dorien Waasdorp-Slotboom werkt in functies dicht op de arbeidsmarkt; van intercedent tot recruiter en van trainer en loopbaanbegeleider voor baanzoekers tot HR manager. In haar werk heeft ze duizenden sollicitanten gesproken, honderden personen aangenomen en actuele kennis opgedaan van alle facetten die voor het aantrekken van personeel nodig zijn.toelichtingIn 2020 is het boek Zo vind je een baan! compleet vernieuwd. Dit boek is voor iedereen die een (nieuwe)baan zoekt.

Het zoeken naar een baan gaat eenvoudiger als je weet waar je jouw vacatures kunt vinden. De kans op succes vergroot je door de juiste oriëntatie kanalen op de juiste manier te gebruiken. Hiermee geef je de concurrentie het nakijken.

In dit praktische boek nemen wij je mee om jouw baan te vinden via kanalen die voor jou werken. Met “Zo vind je een baan!” ben je in staat om:

• minimaal drie keer meer passende vacatures te vinden • met behulp van praktische tips je positief te onderscheiden • de kans om op gesprek te komen te vergroten • de juiste kanalen goed te gebruiken • effectiever om te gaan met je tijd • je cv en motivatie krachtig te maken
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.