Het groene paard

Vertelling uit een tempelboek

Rens van Loon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het groene paard

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083078618, geïllustreerd, 96 blz., November 2020
Formaat: 20.3 (h) x 18.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 256 gram.

Uitgever: Ef & Ef Media

illustrator: Jannie de Groot

beschrijving

Het Groene Paard is een wegwijzer naar zin en geluk en laat zien dat we daarvoor onze bonbons moeten offeren.

De ziel zoekt naar de bron van geluk in een wereld die verscheurd is: ‘Ieder mens, elke ziel kan het leven tekenen met haar hand.’ Gedichten helpen diepere lagen in jezelf te ervaren: in de natuur, in je lichaam en met de mensen om je heen.
Deze bundel gaat over transformeren, van geboorte tot dood.

Rens van Loon is filosoof, wetenschapper en dichter en probeert in zijn werk de talen van wetenschap en kunst samen te brengen. Hij is hoogleraar dialogical leadership aan de universiteit van Tilburg.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rens van Loon probeert in zijn werk de talen van wetenschap en kunst samen te brengen. Wetenschap en poëzie vullen elkaar aan en kunnen samen een completer beeld geven van de wondere wereld waarin we leven.
Als partner, vader en grootvader put Rens uit de bron van het familieleven. Kleine kinderen omarmen zonder terughoudendheid het leven dat zij krijgen aangereikt. Vol overgave en zonder te oordelen.
Rens is filosoof, wetenschapper en dichter. Hij schrijft in het samenspel van rationeel analytisch denken, onmiddellijk intuïtief weten en fysiek lichamelijk aanwezig-zijn, geïnspireerd door westerse en oosterse filosofie en psychologie. Hij is hoogleraar dialogical leadership aan de universiteit van Tilburg.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.