Blut

Hoe niks de weg werd naar alles.

Dorothée Loorbach

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Blut

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083075327, 320 blz., August 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 675 gram.

Uitgever: Soundofconfetti

redactie: Suzanne Buis

beschrijving

“Een GEWELDIG boek! De eerlijkheid spat van de pagina’s!” Annemarie van Gaal [auteur | ondernemer | spreker]

“Dit is een heel belangrijk boek. Dorothée legt in ‘BLUT’ haarfijn de vinger op de zere plek: geld kan pas onbelangrijk worden, nadat je het eerst belangrijk hebt gemaakt.”
Femke Hogema [auteur | ondernemer | spreker]

"Geld verdienen gaat over veel meer dan geld alleen. Dorothée legt dat in ‘BLUT’ haarfijn uit en helpt je als ondernemer om goede keuzes te maken om slim je geld te verdienen."
Edwin Vlieg [mede-oprichter Moneybird]

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothée Loorbach een video op Facebook waarin ze zei dat ze totaal gefaald had als ondernemer. En eigenlijk als alles. Ze had net haar laatste € 3,97 weggegeven en nu had ze niks meer. Ze zei dat ze van nul een fortuin ging maken - wat de definitie daarvan ook mocht zijn - en dat ze alles ging leren wat ze te leren had over geld en succes. En ze ging er een boek over schrijven.
Dit is dat boek. Het beschrijft haar persoonlijke onderzoek naar de diepere betekenissen van geld. Aan de oppervlakte lijkt ‘BLUT’ te gaan over een ondernemer die eerst faalt en dan slaagt. Maar niets dat tot uiting komt in geldproblemen, schaarste of zorgen, gaat ooit werkelijk over geld. Dit ook niet.
Dorothée deelt openhartig en voorbij haar schaamte de meest waardevolle lessen die ze leerde over ondernemerschap en over het leven zelf. Over waarde in al haar betekenissen en in haar meest pure essentie.
Haar echte fortuin begon toen ze alles verloor wie ze dacht te zijn. Dit boek kan hetzelfde doen voor jou - maar dan veel makkelijker.

www.soundofconfetti.com

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dorothée Loorbach woont met haar kinderen in Enschede. Ze begon in 2006 met ondernemen en werkt inmiddels internationaal als spreker en schrijver. ‘BLUT’ kwam op 4 augustus 2020 als hardcopy en e-book uit voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Later dit jaar volgt de Engelse vertaling. ‘BLUT’ wordt bewust uitgegeven in eigen beheer. Dorothée is op dit moment bezig met haar tweede boek, dat direct in het Engels uitkomt: ‘Gurus in sneakers’.inhoudsopgaveInleiding door Femke Hogema
Voorwoord
Dankjewel
Hoe het kwam
Les 1: geld is belangrijk
Les 2: geld is tijd
Les 3: geld is waarde
Les 4: wat mensen zeggen is onbelangrijk
Les 5: wat mensen zeggen is belangrijk
Les 6: het is heel simpel
Les 7: blijf blut
Les 8: geld is onbelangrijk
Nawoord
toelichtingAnderen over ‘BLUT’:

Annemarie van Gaal: “De eerlijkheid spat van de pagina’s”.

Femke Hogema: “Dit is een heel belangrijk boek over geld.”
recensie citaatDit is een heel belangrijk boek over geld. Dorothee raakt in Blut de diepere lagen. Ze kon er niet omheen haar relatie met geld tot aan het bot te ontleden. Ze neemt mij als lezer mee in haar onderzoek en zet me daardoor op een toegankelijke manier aan het denken over mijn eigen relatie met geld. Blut staat vol met pareltjes zoals deze: Geld kan pas onbelangrijk worden, nadat je het eerst belangrijk hebt gemaakt. En deze, zoals Dorothee het zelf noemt, wrede paradox: hoe meer je gelooft dat tijd belangrijker is dan geld, hoe groter het risico dat geld uiteindelijk belangrijker wordt dan tijd. Dit boek is voor iedereen die op het gebied van geld nog wat te doen heeft. Voor iedereen voor wie geld te belangrijk, of te onbelangrijk is. Voor iedereen die er te weinig van heeft. Voor iedereen die het er niet over wil hebben. Zelfs voor iedereen die er geen boek over wil lezen. Want omdat het boek over Dorothee gaat, en niet over jou of mij, is het goed te doen ;-)
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.