De verdwenen kolonie

A.G. Riddle

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verdwenen kolonie

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083073125, geïllustreerd, 372 blz., June 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 551 gram.

Uitgever: Iceberg Books BV

serienaam/reeks: De Lange Winter-Trilogie

vertaald door: Textcase

beschrijving

De laatste overlevenden van de Lange Winter zijn ontsnapt van de verwoeste aarde. Hun nieuwe thuiswereld leek aanvankelijk perfect. Maar niets is wat het lijkt. De kolonisten van het eerste schip, de Carthago, zijn verdwenen. Hun nederzetting is er nog, maar iedereen is weg. Terwijl James zich verdiept in dit mysterie, ontdekt hij een reeks bollen verspreid over Eos. Zijn ze de sleutel om de verdwenen kolonisten te vinden? Of zijn ze verantwoordelijk voor hun dood? En waarom blijft het Raster zich met de mensheid bemoeien?

Als de stad Jericho door een storm overvallen wordt, duikt midden in de chaos een nieuw gevaar op – een bedreiging die niemand zag aankomen. De tijd dringt en eens te meer staan Emma en James voor een onmogelijke opgave: de kolonisten redden en de diepste geheimen van het Raster ontrafelen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)A.G. Riddle bracht tien jaar door met het starten van internetbedrijven voordat hij met pensioen ging om zijn ware passie na te streven: het schrijven van fictie.

Zijn debuutroman, The Atlantis Gene, werd in maart 2013 uitgebracht en werd al snel een wereldwijde bestseller. Sindsdien heeft hij in totaal negen romans uitgebracht, die wereldwijd VIER MILJOEN exemplaren hebben verkocht en in twee dozijn talen zijn vertaald. Een aantal van zijn boeken is in ontwikkeling voor film / tv.

Riddle groeide op in Boiling Springs, North Carolina en studeerde af aan UNC-Chapel Hill. Tijdens zijn tweede jaar op de universiteit begon hij zijn eerste bedrijf met een jeugdvriend. Hij woont momenteel in Raleigh, North Carolina.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.