De strijd om de zon

A.G. Riddle

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De strijd om de zon

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083073118, geïllustreerd, 440 blz., June 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 654 gram.

Uitgever: Iceberg Books BV

serienaam/reeks: De Lange Winter-Trilogie

vertaald door: Textcase

beschrijving

Na alle gebeurtenissen in Winterwereld hebben Emma en James zich in Kamp Zeven gevestigd en pakken de draad van het leven weer op. Als NASA ontdekt dat verschillende asteroïden uit de Kuipergordel zijn weggebroken en op weg zijn naar de aarde, realiseert James zich meteen de waarheid: het Raster is terug en dat zal niet stoppen voordat de mensheid is uitgeroeid.

Terwijl zijn team en hij zich voorbereiden op de laatste strijd van de mensheid in de ruimte en de aarde zelf, doet Emma een ontdekking dichter bij huis, een ontdekking die het leven voor haar en James opnieuw zal veranderen.

Het Raster is aan de winnende hand, maar de laatste overlevenden van de mensheid gaan het gevecht met ongelijke kansen toch aan. In hun donkerste uur is er opeens nieuwe hoop op overleving, maar tegen een ultieme prijs en met gevolgen die alles zullen veranderen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)A.G. Riddle bracht tien jaar door met het starten van internetbedrijven voordat hij met pensioen ging om zijn ware passie na te streven: het schrijven van fictie.

Zijn debuutroman, The Atlantis Gene, werd in maart 2013 uitgebracht en werd al snel een wereldwijde bestseller. Sindsdien heeft hij in totaal negen romans uitgebracht, die wereldwijd VIER MILJOEN exemplaren hebben verkocht en in twee dozijn talen zijn vertaald. Een aantal van zijn boeken is in ontwikkeling voor film / tv.

Riddle groeide op in Boiling Springs, North Carolina en studeerde af aan UNC-Chapel Hill. Tijdens zijn tweede jaar op de universiteit begon hij zijn eerste bedrijf met een jeugdvriend. Hij woont momenteel in Raleigh, North Carolina.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.