Winterwereld

A.G. Riddle

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Winterwereld

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083073101, 384 blz., June 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 570 gram.

Uitgever: Iceberg Books BV

serienaam/reeks: De Lange Winter-Trilogie

vertaald door: Textcase

beschrijving

In de nabije toekomst is er een nieuwe ijstijd aangebroken. Sneeuw valt in de zomer. Gletsjers verpletteren complete steden in Noord-Amerika, Europa en Azië. Wereldwijd verlaten mensen hun huizen en trekken naar gebieden waar ze nog wel kunnen overleven. Landen sluiten bondgenootschappen en bereiden zich voor om de laatste bewoonbare zones van de wereld in handen te krijgen. De mensheid balanceert op het randje van de afgrond.


Wetenschappers, wanhopig op zoek naar antwoorden, sturen sondes het zonnestelsel in om metingen te doen. Nabij Mars ontdekken ze een mysterieus object dat naar de zon onderweg lijkt. Is dit de oorzaak van de ijstijd? Kan het een overblijfsel zijn van een lang uitgestorven beschaving?

De anarchie op de aarde neemt ondertussen toe en een internationaal consortium begint aan een missie om contact te maken. Maar het loopt niet zoals gepland: in de duistere ruimte doet het team een ontdekking die de loop van de menselijke geschiedenis zal veranderen – en mogelijkerwijs zal beëindigen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)A.G. Riddle bracht tien jaar door met het starten van internetbedrijven voordat hij met pensioen ging om zijn ware passie na te streven: het schrijven van fictie.

Zijn debuutroman, The Atlantis Gene, werd in maart 2013 uitgebracht en werd al snel een wereldwijde bestseller. Sindsdien heeft hij in totaal negen romans uitgebracht, die wereldwijd VIER MILJOEN exemplaren hebben verkocht en in twee dozijn talen zijn vertaald. Een aantal van zijn boeken is in ontwikkeling voor film / tv.

Riddle groeide op in Boiling Springs, North Carolina en studeerde af aan UNC-Chapel Hill. Tijdens zijn tweede jaar op de universiteit begon hij zijn eerste bedrijf met een jeugdvriend. Hij woont momenteel in Raleigh, North Carolina.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.