Groeiboek 5-12 jaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeiboek 5-12 jaar

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083067711, geïllustreerd, 68 blz., June 2020
Formaat: 30.5 (h) x 21.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 731 gram.

Uitgever: JeP Agenturen

beschrijving

Groeiboek 5-12 jaar:

Groeiboek van peuter naar tiener
Pagina's: 200 gram, 68 stuks excl. Kaft en schutbladen
Afmeting: 297 x 210 mm liggend
751 gram, rugdikte 17mm
Kleur: multi met grijs leeslint
eerste druk 2020
Hardcover kaft 3mm
NUR 850
FSC-gecertificeerd papier


Een groeiboek voor de fase van van kleuter naar tiener!
De wereld ontdekken, groter groeien. Het is een groot avontuur. En het gaat snel. Er gebeurt heel erg veel. Zeker in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Voordat je het weet zwaai je ze uit als ze naar de middelbare school gaan fietsen. En dus moet je genieten van alle bijzondere momenten. Om nooit te vergeten.
De eerste schooltas, het eerste huiswerk. Voetbal-, tennis-, hockey of volleybalwedstrijden. Judo, krav maga of paardrijlessen. De eerste uitvoering van muziekschool. Het toneelstuk met Kerst. Verjaardagen met de hele familie, en de kinderfeestjes niet te vergeten. Spelletjes spelen met opa's en oma's. En de vakanties aan het strand of in de bergen. In dit mooie invulboek kun je al die mooie momenten, foto’s en bijzondere ervaringen vastleggen. Zo kun je later samen nog eens terugkijken en genieten van deze tijd. En achterin dit invulboek staat een handig overzicht om de ontwikkeling en de groei van je kind bij te houden.
Het herinneringsboek is uniseks. Er wordt nergens gesproken over een bepaalde gezinssamenstelling. Het is dus geschikt voor alle ouders en alle kinderen.
Het groeiboek van kleuter naar tiener is speels vormgegeven. Het is verkrijgbaar in oudgroen, smaragdgroen en indianroze, met mooie kleuraccenten. Het heeft een harde kaft en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams FSC-gecertificeerd papier.


TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.