Van stress naar geluk (met stressologie)

De oplossing voor stress, burn-out en depressie

Jurgen Spelbos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van stress naar geluk (met stressologie)

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083067001, 314 blz., May 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 455 gram.

Uitgever: Centrum voor Stressologie B.V.

redactie: Anita Roeland

illustrator: Chris Stevenet

beschrijving

Veel mensen denken dat stress een psychisch probleem is maar het draait vooral om hormonen bij stress, om stresshormonen én om gelukshormonen. Zodra je stress ervaart maakt je lichaam onmiddellijk stresshormonen aan. Die ontregelen van alles in je lijf, onder meer de productie van gelukshormonen. Zo raak je uit balans, kunnen burn-outklachten de kop opsteken en kun je je vermoeid, angstig of depressief gaan voelen. Het goede nieuws is dat je dit probleem kunt oplossen door de juiste voedingsstoffen in te zetten om je stress te verminderen. Bovendien kan je lichaam met weer andere voedingsstoffen nieuwe gelukshormonen aanmaken. Zo kun je de balans herstellen waardoor je je minder gestrest en gelukkiger gaat voelen. Maar het draait niet alleen om voeding in dit boek, je krijgt nog honderden andere handreikingen om van stress naar geluk te komen!


Met stressologie:

• verminder je stress en word je veel stressbestendiger
• voorkom je een burn-out of herstel je sneller van een burn-out
• kun je uit een depressie komen en zul je je gelukkiger gaan voelen
• zul je beter slapen en krijg je meer energie
• verbetert je algehele gezondheid en welbevinden


Dit boek Van stress naar geluk is een goede travel guide hoe wij uit de verstikkende gevoelens van de chronische stress weer onze weg kunnen vinden naar de natuurlijke harmonie waarin we gelukkig kunnen zijn.

Prof. dr. Pierre Capel


Jurgen Spelbos (1962) is deskundig en ervaringsdeskundig op het gebied van stress, burn-out en depressie. Hij is na een intensieve zoektocht naar oplossingen voor deze problemen op een heel andere dan de gebruikelijke aanpak uitgekomen. Het draait namelijk bij stress en geluk meer om biologie dan om psychologie en voedingstoffen spelen een cruciale rol. Inmiddels zijn al heel veel mensen succesvol geholpen met de methode die hij stressologie heeft genoemd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.