De vrouw van magie

Het geheime recept voor het leven en de liefde

Jedid-Jah Vellekoop-Bertram

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De vrouw van magie

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083066578, geïllustreerd, 348 blz., June 2021
Formaat: 20.8 (h) x 14.8 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 551 gram.

Uitgever: REICK academy B.V.

bewerkt door: Marike Vellekoop-Bertram

trefwoorden: bewustzijn, succes, persoonlijke ontwikkeling, magie, liefde, leven, relaties, mindset,

beschrijving

Jedid-Jah wist al veel mensen met dit boek in het hart te raken. Gevoelens, hartstocht, wensen en gedachten worden op een meeslepende wijze beschreven. Dit boek is een gids met een duidelijke koers voor LIEFDE, mindset, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling en het succes in jezelf.


Lees daarnaast het waargebeurde liefdesverhaal van Jedid-Jah en zijn meer dan twintig jaar oudere vrouw. Die het levendebewijs zijn dat ondanks het leeftijdsverschil, een verschillende geloofsovertuiging en een totaal andere achtergrond geen blokkade, maar een opening vormde. Zij hebben alles achtergelaten voor de liefde. De beloning die ze kregen, is een hartstochtelijke liefde in de zuiverste vorm.


In hoofdstuk twaalf neemt Marike, de vrouw van Jedid-Jah je mee in haar heldere visie op het leven en de liefde. Kom door haar tot te ontdekking dat in de liefde daadwerkelijk sprookjes bestaan en dat 'magie' onmisbaar is in het leven en in een liefdevolle relatie.

Het verhaal dient als een ware inspiratiebron en laat jou op een inspirerende manier zien, dat een leven vanuit je hart de vervulling wordt voor jouw dromen, wensen en verlangens. Leer leven vanuit een bron van liefde, vertrouwen en verbinding.

Bestudeer dit boek en ontdek een gids voor het leven en de liefde, of je nu een man of vrouw bent en welke geaardheid je ook hebt, is niet van belang. Als jij de liefde maar omarmt. Het zal jouw denkwijze en kwaliteit van leven naar een nog hoger level brengen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jedid-Jah is een schrijver die vanuit pure intenties zijn inzichten en op een openhartige wijze zijn ervaringen deelt. Hij is van ver gekomen en heeft diepe dalen doorgemaakt, om met heldere inzichten uit volle inhoudelijke toewijding te kunnen schrijven. Opgegroeid en getogen in een klein dorp waar kleine gedachten overheersen.

Op jonge leeftijd ontdekte hij de filosofische kracht in zich. Veel idealisme kroop door zijn bloed met het verlangen om te getuigen van alle magische aspecten die in dit leven aanwezig zijn. Naast zijn ondernemingslust en interesse in vastgoed heeft hij samen met zijn vrouw nog twee bedrijven, waaronder de REICK academy. Samen zijn zij inspiratoren voor mensen, die willen leven vanuit hun hart en de magie willen ontdekken in het leven. In het dagelijkse leven houdt hij zich bezig met het inspireren van mensen door het schrijven van boeken, columns, quotes en blogs. Ook organiseert hij samen met zijn vrouw events. Voor wie bewust in het leven en de liefde staat en zich persoonlijk wil ontwikkeling en succes wil bereiken, is de acadamy een waardevol platform. Hiervoor hebben zij producten, zoals een levenswerkboek, een belofte boekje, een vragenspel en een quote boekje ontwikkeld. Jedid-Jah: "We zijn tot veel meer in staat dan we denken. Onze gedachten, onze achtergrond, de maatschappij en de mensen om ons heen met beperkende gedachten, ze kunnen je klein maken. Maar wij draaien het om en laten je de kracht vinden in jezelf.

Jij bent net zo uniek en groot als dat jij zelf gelooft. Wordt wie je bent, zet je hart open en leef vanuit liefde.’’
Het tweede bedrijf is inspiratieplaats.nl. Het online platform voor inspiratie in Nederland, België en Spanje, waar natuurlijke producten gekocht kunnen worden die voor bewustzijn, verbinding en plezier zorgen. Hun doel is: geef een cadeau met betekenis.

Jedid-Jah is gespecialiseerd om mensen te leren leven vanuit hun hart en volledig zichzelf te durven zijn. Door zijn sterke geloofsovertuiging in de magie en de aanwezigheid van liefde in deze wereld, weet hij mensen mee te nemen naar de prikkelingen van hun ziel. Door zijn empathische en kritisch vermogen kan hij een directe lijn uitzetten om de krachten die in ieder mens zitten naar boven te halen. Jedid-Jah heeft de gave om de derde en vierde laag in mensen aan te voelen, uit te leggen en toepasbaar te maken. Zo kunnen ze niet alleen zichzelf beter gaan begrijpen, maar ook naar een hogere kwaliteit van leven kunnen komen en hun innerlijke wijsheid bereiken. Bedenk dat ieder mens meerdere energielagen heeft, wanneer deze afgepeld worden kom je bij de pure kern van je ziel uit. Naast events geeft hij samen met zijn vrouw één op één sessies ‘Leven vanuit je hart, zelfliefde en relationele liefde.’

Jedid-Jah is een authentiek persoon met een oude ziel. In zijn manier van leven, staat onvoorwaardelijke liefde en leven vanuit je hart met volledig vertrouwen, centraal.

Je kunt bij Jedid-Jah terecht om de gewenste koers te bepalen voor jouw leven en het schrijven van boeken, columns en inspirerende content.


Samen metzijn vrouw Marike heeft hij een succesvolle academy -REICK academy- voor alle mensen die de magie in hun leven en liefdesleven willen versterken :

Geïnspireerd wil raken over het leven en de liefde.
Het volgen van events en één op één advies over de liefde en het leven.
Relatieadvies: voor de relatie met jezelf en jouw huidige partner. Of het vinden van jouw toekomstige droompartner.
Het verkrijgen en behouden van jouw ideale liefdesleven.
Het ontwikkelen van producten voor verbinding, bewustzijn en plezier.
Succes wilt behalen en vergroten in zijn leven en liefdesleven.
Verkrijgen en versterken van de gewenste mindset. Vertrouwen te hebben in jezelf, de liefde en het leven.
Dankbaar te zijn.
De magie leren ervaren, omarmen en toepassen.
We zijn er ook voor ondernemers die samen met hun bedrijf willen groeien. Leer de betere versie van jezelf zijn in jouw onderneming, in ‘het ondernemen’ en in het aantrekken van succes.

'De magie van het leven ben jij'
toelichtingDit boek heeft al vele harten mogen verblijden met waardevolle inzichten, liefde en een versterkt bewustzijn.
Het waargebeurde verhaal laat mensen op een inspirerende manier zien wat de mogelijkheden zijn in de liefde en het leven. Jedid-Jah vertelt op een meeslepende en fascinerende wijze hoe de relatie met zijn meer dan twintig jaar oudere vrouw tot stand is gekomen en wat de gevolgen daar van zijn geweest.
Zij hebben alles achter gelaten voor de liefde en zijn veroordeeld op hun liefdesrelatie, maar bleven zuiver en krachtig om naar hun hart te luisteren.
De vrouw van Jedid-Jah neemt je mee in hoofdstuk 12 in haar visie op het leven, de relatie, ondernemerschap en omschrijft openhartig haar gevoelens.
Ook is dit boek een gids met een duidelijke structuur voor : persoonlijk groei, levenslessen, bewustzijn, succes, liefde, MAGIE en hoe je dicht bij jouw hart kunt blijven ondanks de weerstand van deze maatschappij.
Dit beschrijft de universele taal van de liefde. Ongeacht welk geloof, welke geaardheid of leeftijd je hebt is dus niet van belang.
Zij hebben besloten om het geheime recept van de liefde en het leven met de wereld te delen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.