Spelen met Vuur

Eline Holt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spelen met Vuur

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083066424, 312 blz., July 2021

Uitgever: Pumbo

serienaam/reeks: Imperium Elementis

illustrator: Andrea Fodor

redactie: Maartje Stapper

beschrijving

Het is oudejaarsdag, enkele weken voor Ariënnes dertiende verjaardag. In spanning wacht ze af tot de klok twaalf uur slaat. Op dat moment, wanneer het vuurwerk de nachtelijke hemel met heldere kleuren verlicht, zal het vuur tevoorschijn komen. Het is het mooiste moment van het jaar, want voor even, heel even, is ze in staat om het vuur te beheersen.

Een gil ontsnapt uit haar mond, van schrik trekt ze haar hand naar haar toe. Het vuur schiet op haar af, Ariënnes ogen worden groot als ze beseft wat ze gedaan heeft. Ze wil nog opzij stappen, maar het vuur is te snel. In een oogwenk heeft het haar lichaam bereikt en is het dwars door haar huid heen gedrongen.

Dat jaar komt het vuur opnieuw, klokslag twaalf uur verschijnt het. Haar nachtelijke uitstapje verloopt echter niet zoals andere jaren. Ariënne verliest de controle en haar zusje ervaart de gevolgen. Ze vlucht weg en sluit zichzelf op in haar kamer, bang dat haar zusje haar nooit zal vergeven. Ze zweert het vuur nooit weer tevoorschijn te laten komen, totdat een mysterieus bericht haar bereikt. Het is een uitnodiging voor een school, het Imperium Elementis. Het zal haar leven voorgoed veranderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.