Almanak voor het notariaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Almanak voor het notariaat

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083058641, 216 blz., July 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Noblesse Uitgevers B.V.

bewerkt door: Isabelle Brus

beschrijving

Deze almanak zet de fraaie traditie voort van het G. Fikkert’s Jaarboek, dat tot vorig jaar al sinds 1925 onder die naam verscheen. Joh. Enschedé Amsterdam (JEA) gaf het Fikkert’s Jaarboek meer dan een kwart eeuw in nauwe samenwerking met de KNB en bureau S&S uit. Toen de KNB die samenwerking vorig jaar opzegde, besloot de uitgeverij van JEA de uitgave samen met bureau S&S voort te zetten. Daarbij hoort een nieuwe naam, de Almanak voor het Notariaat
Deze almanak met tips, quick scans en adressen is bedoeld als handig naslagwerk op de werkplek. Het biedt nuttige informatie over de nieuwste wetgeving en beleidsbesluiten en andere actuele onderwerpen. De KNB-ledenlijst, afgelopen jaren een vast onderdeel, is vervangen door een adressenlijst van notariskantoren. Ook is er een handige index met per plaatsnaam de bijbehorende rechtbank en belastingkantoor.
Natuurlijk ontbreekt ook het traditionele blauwe deel van Fikkerts Jaarboek niet. Dat is van oudsher een welkome bron voor de notaris bij adviesgesprekken met cliënten over erfenis of nalatenschap.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.