Jij jonge, krachtige vrouw

Lees- en speelboek voor intelligente, gevoelige, jonge vrouwen die graag meer liefde, innerlijke rust én avontuur willen ervaren in hun leven

Martine Nauta

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jij jonge, krachtige vrouw

gebonden: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083057811, geïllustreerd, 195 blz., May 2020
Formaat: 26.6 (h) x 21.6 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 757 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

redactie: Jolanda van Schie

illustrator: Clare Galloway

beschrijving

Een zeer uitgebreid en compleet werk- en leesboek voor iedere gevoelige, slimme (jonge) vrouw die diepere inzichten wil krijgen in wat haar persoonlijke levensdoel in het leven is. Haar eigen ware zielsmissie waarbij ze zich gesteund, geliefd en compleet voelt.
In 13 hoofdstukken word je meegenomen op jouw persoonlijke reis en is er veel ruimte om jouw eigen gedachten op te schrijven, te tekenen of te kleuren. Thema’s die aan bod komen zijn onder anderen: verlangens, taal van jouw lichaam, emoties, gedachten, (familie)relaties en je levenssituatie.
Een boek om in te werken, overal mee naar toe te nemen, voor altijd in je persoonlijke archief te bewaren en van tijd tot tijd opnieuw door te nemen.
Het mooie van dit boek is dat het begint bij waar het hoort te beginnen. De oefeningen helpen je bij het vormen en verstevigen van je eigen fundament, dus alles wat daaruit voortkomt is super steady en authentiek. Het raakt alle lagen: je mind, je emoties, gevoelens en je ziel.
Een musthave voor jonge vrouwen tussen de 18 en 33 jaar, maar toepasselijk voor alle leeftijden!
Het maakt niet uit hoeveel persoonlijke ontwikkeling je hebt gedaan, het brengt je altijd weer een niveau dieper. Je kunt het in elke fase van je leven opnieuw openslaan want de oefeningen en inzichten blijken telkens opnieuw relevant.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)In haar jonge jaren had Martine Nauta (’73) veel moeite met het leven. Ze ontwikkelde anorexia nervosa en verlangde naar gerichte steun bij het omgaan met al haar complexe gevoelens en innerlijke obstakels. De hulp die er was, vond ze beperkt en ze voelde zich er niet altijd thuis. Na veel vallen en opstaan kwam ze uiteindelijk goed terecht. Ze is gelukkig en leeft het leven waar ze vroeger van droomde.
Omdat ze haar levenslessen wilde doorgeven aan haar dochter, zette ze die allemaal op papier. Dit resulteerde in het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’, waarmee ze jonge vrouwen wil helpen hun passie en levensdoel te vinden en te realiseren.
Dit zegt ze er zelf over:
‘Met dit boek wil ik jou je zielsmissie laten ontdekken (of hoe jij het ook wilt noemen). En ik wil je de eerste stappen laten zetten op weg naar het leven waar jij diep van binnen van droomt. Zodat je jouw talenten vol plezier met de wereld kunt delen en durft te gaan spelen met wat er op jouw pad komt.
Ik wil niks liever dan dat jij gaat leven naar je eigen regels. Dat je jouw plek volledig pakt met alles wat bij jou hoort. Dat je mooie relaties weet te creëren, met jezelf en anderen. Dat je tot uiting brengt wat voor jou belangrijk is.
En bovenal: dat je blij bent met jezelf en jouw leven.’
Bij de School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap helpt Martine je aan alle tools, support en inzichten om helemaal aan het stuur te komen staan van jouw privé- en werkleven.
Hier leer je wat je op een gewone school niet meekrijgt, maar wel nodig hebt om te bouwen aan jouw dromen. Ze helpt jou onder anderen contact te maken met wat jij als je zielsmissie kan ervaren en waarvanuit je vol zelfvertrouwen het leven kan creëren wat bij je past. Vol innerlijke rust én avontuur, in werk en privé.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.