Weg van Sanne

Marjan van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Weg van Sanne

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789083056616, 240 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 351 gram.

Uitgever: Iskander Uitgevers

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. Weg van Sanne is het zestiende boek vol belevenissen - hilarisch, romantisch, weemoedig soms en altijd vol onverwachte wendingen.

Wat is er toch met Rut aan de hand? Waarom wordt hij steeds stiller, tot hij zich helemaal van haar af lijkt te keren? Sanne moet terug naar Toscane om dat raadsel op te lossen. Dan is er nog de wonderlijke erfenis van oom Paulus, die voor heel wat opschudding zorgt. Kleindochter Rinke komt voor zo'n belangrijke keuze te staan, dat ze Sanne meer nodig heeft dan ooit. Maar moet Sanne alles alleen oplossen? Of vindt ze steun in de sekte van Jaap Geldermans? Uiteindelijk volgt ze haar eigen weg. De Weg van Sanne.

Marjan van den Berg is tekstschrijver en auteur.

Ze schreef naast de Sanne-reeks vijf prachtige bundels: Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in!!, Je neemt gewoon een aanloopje, Kerst met tante Jo en Requiem voor een Pietje; de roman Hmmmm.... en de thriller Joy.


www.marjanvandenberg.nl
www.facebook.com/MarjanvandenBergFanpage
www.iskander-uitgevers.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjan van den Berg schrijft sinds 1994 het vervolgverhaal 'Sanne' voor het vrouwenblad Margriet. Daarnaast heeft zij in Margriet haar eigen column 'Marjan'.toelichtingWanneer verschijnt het nieuwe deel van Sanne? Dat is de meest gestelde vraag op de website van schrijfster Marjan van den Berg. Duizenden lezers volgen alle avonturen. Zij kunnen nu beginnen aan Weg van Sanne, het 16e deel in de reeks!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Weg van Sanne

gebonden: € 26.00
Sanne, bekend van het feuilleton in Margriet, verrast iedere keer met hilarische en ontroerende belevenissen. Nu alweer het 16de deel! ...

Meer boekennieuws op Facebook.