Vader onbekend

Vijftig jaar op zoek

Peter van Breemen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vader onbekend

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789083056609, 200 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 332 gram.

Uitgever: Iskander Uitgevers

beschrijving

Vader onbekend
Vijftig jaar op zoek

Hoe belangrijk is het om te weten wie je vader is? Voor Peter van Breemen heel belangrijk. Hij zag maar liefst twee keer in het televisieprogramma DNA Onbekend hoe Caroline Tensen de envelop met de uitslag van het DNA onderzoek openmaakte en kreeg beide keren te horen dat er geen match was. Maar Peter gaf niet op. Hij zocht door. Terwijl zijn moeder bleef zwijgen en alle vragen negeerde, vocht Peter door. In dit boek vertelt hij op boeiende en intrigerende wijze over de strijd die hij moest leveren om erachter te komen wie zijn vader was. Vader Onbekend is een zoektocht van vijftig jaar met een resultaat dat geen lezer onberoerd zal laten.

Extra: Een toegankelijke handleiding voor iedereen die zelf aan de slag wil met DNA-sites en stamboomonderzoek.

Caroline Tensen over 'Vader onbekend': "Ik vind het ongelooflijk dapper dat Peter is doorgegaan met zijn zoektocht. Wat een aangrijpend verhaal en wat een blij resultaat."

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Peter van Breemen heeft na een levenlang (inmiddels 50 jaar) zoeken zijn vader gevonden. Hij beschrijft zijn speurtocht. Nina Lazeron van FamilyStory.nl schreef de handleiding voor iedereen die zelf op zoek wil naar voorouders.toelichtingEen zoektocht die twee maal in het televisieprogramma DNA-Onbekend eindigde met: "Helaas, Peter, we hebben geen match." Van Breemen gaf niet op. En met succes! Na zoveel jaar zoeken is er eindelijk een oplossing. Dat is meteen een bemoediging voor iedereen die op zoek is of op zoek wil. Om die reden bevat 'Vader Onbekend' een uitvoerige handleiding hoe je op zoek moet naar voorouders en hoe je je weg vindt in DNA-onderzoekmogelijkheden, internetsites en openbare archieven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.