Groeiboek 1-4 jaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeiboek 1-4 jaar

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083055770, geïllustreerd, 68 blz., June 2020
Formaat: 30.5 (h) x 21.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 730 gram.

Uitgever: JeP Agenturen

beschrijving

Groeiboek 1-4 jaar:

Groeiboek van baby naar peuter
Pagina's: 200 gram, 68 stuks excl. Kaft en schutbladen
Afmeting: 297 x 210 mm liggend
751 gram, rugdikte 17mm
Kleur: multi met grijs leeslint
eerste druk 2020
Hardcover kaft 3mm
NUR 850
FSC-gecertificeerd papier


Een groeiboek voor de fase van baby naar kleuter!
Het is echt waar wat ze zeggen: dat het allemaal zo snel gaat. Veel en veel te snel!
Dit groeiboek is de opvolger van het babyboek. Daar waar deze laatste zich richt op het eerste levensjaar is het groeiboek gemaakt voor de periode vanaf de eerste tot aan de vierde verjaardag. De peutertijd dus. Met ruimte om notities te maken van alle spannende, grappige, mooie, en ontroerende momenten. En natuurlijk om foto’s toe te voegen. Van de eerste stapjes. Het eten met een vork, of eigenlijk beter: het knoeien met een vork. Van het poetsen van de melktanden. En het voorlezen voor het gaan slapen. Natuurlijk de eerste vakanties. En ga zo maar door met al die unieke momenten. Met dit herinneringsboek kun je later nog eens terugkijken op al die mooie momenten. Als ouders samen, en gedrieën, samen met je kind.
Achterin het groeiboek staat een handig overzicht om de ontwikkeling en de groei van je kind bij te houden. Lengte, gewicht, en een afdruk van handen en voeten.
Het invulboek is uniseks: er wordt dus nergens gesproken over een bepaalde gezinssamenstelling. Het is geschikt voor alle ouders, en alle kinderen.
Het groeiboek is speels vormgegeven. Het is verkrijgbaar in oudblauw, mellowrose en mosterd, met mooie kleuraccenten. Het heeft een harde kaft en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams FSC-gecertificeerd papier.


TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.