Reisdagboek Texel

Mijn reis langs schapen en zee

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Texel

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789083055473, geïllustreerd, 128 blz., April 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: M2C

beschrijving

Texel, grootste Waddeneiland van Nederland. Bekend om zijn schapen, wadden, bos, natuur, De Krim én bijzondere bewoners. Met dit reisdagboek Texel met leuke weetjes over het eiland maak je, vanuit je vakantiehuisje of camping, een bijzondere herinnering aan je reis. Je creëert met dit dagboek je eigen reisverhaal. Volop ruimte om lekker te schrijven en te tekenen. Veel vragen om je op weg te helpen en interviews met Texelaars. Je kunt er ook een bullet journal van maken. Een must have voor iedere Texel-fan!


"Het dagboek is een leuke mix van weetjes, tips en ruimte voor eigen ideeën." - Ellen over Reisdagboek Nederland"Prachtig vormgegeven en slimme indeling. Absolute aanrader ook om cadeau te doen."- Nancy Bastiaans over Reisdagboek Afrika

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is afgestudeerd in de Psychologie en heeft daarna in verschillende landen gewoond en gewerkt, onder andere in China, de Filipijnen, de VS en Duitsland. Ze heeft inmiddels door meer dan 60 landen gereisd. Anika heeft diverse boeken uitgebracht over haar reiservaringen en een succesvolle reisgids over haar woonplaats Utrecht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.