Reisdagboek Curacao

Mijn reis naar het regenboogeiland

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Curacao

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789083055435, geïllustreerd, 128 blz., August 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 251 gram.

Uitgever: M2C

beschrijving

Schrijf over het paradijsEen stukje van het paradijs mee naar huis nemen, dat kan met dit Reisdagboek Curaçao! Lees leuke cijfers en weetjes over bijvoorbeeld de vlag, de likeur Blue Curaçao en Papiaments. Ga je naar Jan Thiel, de Grote Knip of Willemstad?

Teken alle stranden en plekken waar je bent geweest op de kaart, beantwoord de vragen en hou bij wat je hebt gegeten, gedronken en gezien. Schrijf je eigen boek en leg elke mooie herinnering aan deze vakantie vast. Ook ideaal om je bijzondere stage ervaringen op te schrijven of de indrukwekkende eerste dagen na een emigratie. Koop hem nu!Samen met de roman Cappuccino in Curaçao het ideale voorpretpakket!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is afgestudeerd in de Psychologie en heeft daarna in verschillende landen gewoond en gewerkt, onder andere in China, de Filipijnen, de VS en Duitsland. Ze heeft inmiddels door meer dan 60 landen gereisd. Anika heeft diverse boeken uitgebracht over haar reiservaringen en een succesvolle reisgids over haar woonplaats Utrecht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.