Mijn papa heeft een baard

en andere verhalen

Natasha Van den Brand Horninge

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn papa heeft een baard

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789083054506, geïllustreerd, 36 blz., April 2020
Formaat: 24.8 (h) x 19.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 345 gram.

Uitgever: Mommy Knows Best

illustrator: Stefani Buijsman

trefwoorden: prentenboek, prentenboek, verhalenbundel, transgender prentenboek, verhalenbundel, transgender, kinderbo

beschrijving

Natasha van den Brand Horninge wil met haar lieve versjes die stuk voor stuk warmte uit ademen kindjes een lach op hun gezicht toveren, maar ze wilt ze ook iets meegeven. Op een luchtige en grappige manier zitten de verhaaltjes vol met lessen over van jezelf houden en van de mensen om je heen. Met haar lichtvoetige schrijfwijze maakt ze ‘zware’ onderwerpen juist heel gewoon. De illustraties zijn eveneens liefdevol en warm en brengen de gedichtjes prachtig tot leven. Mijn papa heeft een baard – en andere verhalen is heerlijk, leuk, leerzaam en een must voor iedere ouder met een kind <10 jaar (ook volwassenen voelen zich even weer kind bij het lezen van dit boek).

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Natasha van den Brand Horninge (1979) groeide op in het Noord Hollandse Noord Beemster. Op haar 18e verruilde ze het platteland voor de grote stad Amsterdam en studeerde daar Communicatiewetenschap aan de UvA. Na haar studie presenteerde zij verschillende televisieprogramma's bij RTL. Na het krijgen van 2 kindjes ontdekte ze haar ware passie namelijk het schrijven van gedichtjes voor de allerkleinsten. Liefdevolle verhaaltjes die ook nog eens een boodschap over het leven meegeven want dat is wat ze belangrijk vindt. Zo zijn haar verhaaltjes ook nog eens ontzettend leerzaam. Mijn papa heeft een baard – en andere verhalen is haar debuut.inhoudsopgaveMijn papa heeft een baard
Mijn kroelkonijn
De allerlaatste opa van de hele wereld
Karlein wil een jongetje zijn
Harrie de ontevreden olifant
toelichting'Mijn papa heeft een baard – en andere verhalen' bevat vijf liefdevolle, rijmende verhaaltjes met moraaltjes en prachtige, zachte en kleurrijke illustraties om in te verdwalen. Naast lieve verhaallijnen over een gave opa, een kroelkonijntje en papa met een baard, weet Natasha van den Brand Horninge op een luchtige en grappige manier kinderen bekend te maken met onderwerpen als je niet in het juiste lijf voelen; 'Karlein wil een jongetje zijn' en niet happy zijn met jezelf; 'Harrie de ontevreden olifant'. De illustraties zijn eveneens liefdevol en warm en brengen de gedichtjes prachtig tot leven en maakt het boek daarmee ook een genot voor het oog. Een prachtboek en ook nog eens leerzaam voor kinderen <10 jaar (maar ook volwassenen voelen zich even weer kind bij het lezen van dit boek).
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.