Helende Bladeren

Claudia Boon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Helende Bladeren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083053844, 342 blz., March 2021
Formaat: 20.8 (h) x 14.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 467 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

serienaam/reeks: Het Laatste Drakenei

beschrijving

Honderden jaren geleden werden Terram en de draken gered van de duisternis door een groep helden. De duisternis had veel schade aangericht waardoor de aardedraken nu bijna allemaal uitgestorven zijn.
Eén is er nog in leven: Nepheda de laatste Aardedraak. Echter gaat haar gezondheid langzaam achteruit, en Sanct Solix, haar beschermer, maakt zich grote zorgen. Wanneer Eilika een aardedrakenei vindt, bloeit er nieuwe hoop op voor de draken van Terram. Helaas blijft haar vondst niet onopgemerkt, en loert er uit alle kanten gevaar. Met hulp van Ylva, een ijsmagiër uit Ísríki; Cieri, een verbannen nachtnox; de arrogante prins van Stormland en haar beste vriend Harmen reist ze door Terram om het ei uit te laten komen. Maar kan ze deze vreemdelingen wel vertrouwen?
De enige die met zekerheid aan haar zijde staat is Sanct Solix en Eilika is dan ook vastbesloten om het drakenei naar hem toe te brengen. Maar als het Amazwese meisje Aster met haar aardedrakenmagie hun pad kruist, ontstaat er verwarring over wie het drakenei nu eigenlijk écht hoort te bezitten. Zullen ze samenwerken of zijn er ook verraders in hun midden?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.