De Online Marketing Tornado

Blauwdruk voor een wervelende online business

Tonny Loorbach; Martijn van Tongeren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Online Marketing Tornado

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083052502, geïllustreerd, 350 blz., April 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 949 gram.

Uitgever: IMU BV

trefwoorden: conversie digitale producten internet marketing internet marketing boek martijn van tongeren memberships online marketing online marketing ...

beschrijving


Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business? Juist, met dit boek.


Ben jij klaar voor het geheim van de IMU? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado. Een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. Online ondernemen was nog nooit zo leuk!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren zijn eigenaar van de Internet Marketing Unie (IMU). Al sinds 2010 leren zij ondernemers de fi jne kneepjes van het vak en helpen zij hen aan een bloeiende online business. Wat ooit begon als een simpel blog groeide uit tot een miljoenenbedrijf en toonaangevende autoriteit op het gebied van online marketing.

Door de jaren heen ontvingen zij miljoenen bezoekers op hun websites, honderdduizenden downloads van hun e-books en podcasts, tienduizenden deelnemers aan trainingen en hielpen zij duizenden ondernemers aan onverslaanbare websites. Ook huisvesten zij de grootste online community met (internet) ondernemers in Nederland. Naast de IMU runnen zij vijf andere online marketing- en softwarebedrijven die allemaal gestoeld zijn op de exacte formule uit dit boek.

Kom persoonlijk in contact met @TonnyLoorbach en @MartijnvanTongeren op Instagram of dompel je onder in online marketing op imu.nl
recensie citaatDe Online Marketing Tornado is een ongelooflijk waardevol en praktisch boek waarin Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach veel voorbeelden uit de praktijk delen. Wil je het maximale uit je website halen? Wil je van meer bezoekers, boekers kan maken? Dan wil je de inzichten uit dit boek niet missen. Een must read voor iedere online ondernemer, marketeer of contentspecialist.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.