Josh

Wiert Fehling

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Josh

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083042817, 315 blz., February 2020

Uitgever: SchrijversKot3

serienaam/reeks: Rinck Oldenhove Stories

beschrijving

Wat mijn lievelingsschrijvers zijn?
Wel, van de hedendaagse schrijvers vind ik Sophie Hannah en Peter Robinson met kop en schouders boven de rest uitsteken, en van de oude meesters Raymond Chandler, John Ross Macdonald, Eric Ambler en Joseph Hansen herlees ik het werk al zolang ik mij kan heugen, en dat is intussen een beroerd lange tijd. Ze hebben mijn eersteling in dit genre zeker beïnvloed, en ik ben dan ook maar zo brutaal in hun voetspoor te treden en het met enig bravoure aan te kondigen als Een Rinck Oldenhove Story!

Ik laat de lezer kennismaken met een wat introverte gepensioneerde journalist, die na het overlijden van zijn vriend zwaar depressief achterblijft, en troost zoekt bij de fles.
In een kortstondige kennismaking met raadselachtige afloop, ziet hij een opdracht om te trachten een duistere affaire te ontrafelen, en zijn leven weer terug op de rails te krijgen.
Terwijl zijn speurtocht zich als een olievlek uitbreidt tot ver buiten de landsgrenzen, tilt hij moeizaam het deksel van een beerput vol familiegeheimen, die tot in een ver verleden teruggrijpen.

Veel leesplezier!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.