Nederland - Vakantie in eigen land

De reisgids met 20 bijzondere regio’s voor een weekend weg of een lange vakantie in Nederland. Ontdek natuur, cultuur en mooie dorpjes.

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nederland - Vakantie in eigen land

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083042756, geïllustreerd, 216 blz., June 2020
Formaat: 29.8 (h) x 21.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 915 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: dorpjes eigen fiets fietsen land mooie natuur nederland plekken reisgids reisgidsen vakantie wandel wandelen weekend weekendje weg

beschrijving

- POPULAIRSTE REISGIDS VAN NEDERLAND -


De eerste druk was na twee weken al uitverkocht. Met lovende recensies is dit luxe reisboek dan ook met recht de meest populaire reisgids van Nederland!


Ontdek 20 bijzondere regio’s in Nederland, weg van de drukte. Voor een weekend weg of een langere vakantie in eigen land omgeven door natuur, rust, veel ruimte en vriendelijke mensen. Een luxe uitgevoerd reisboek dat een prachtig cadeau is voor jezelf of een ander.

- HET MOOISTE VAN NEDERLAND -


Deze inhoudelijke reisgids is voorzien van prachtige foto’s en achtergrondverhalen. Ontdek onbekende, onverwachte en verrassende plekken in Nederland. We nemen je mee door eeuwenoude polders met fraaie windmolens, glooiende landschappen met statige kastelen, waterrijke natuurgebieden, schaduwrijke bossen en langs de mooiste dorpjes van Nederland.

- BIJZONDERE EN RUSTIGE REGIO’S -


Reis mee door de 20 Nationale Landschappen die ons land rijk is, met elk een geheel eigen karakter. We helpen je bovendien ook praktisch op weg om deze landschappen zelf te ontdekken met tientallen fiets- en wandelroutes, kaarten, zorgvuldig geselecteerde overnachtingstips en veel achtergrondinformatie. Op een verrassende manier leer je Nederland zo nog beter kennen. Een boek geschreven door de ervaren reisgidsmakers van REiSREPORT, Marlou Jacobs en Godfried van Loo.

- GRATIS APP VOOR ONDERWEG -


Onderweg kun je gebruik maken van de gratis app voor mobiel en tablet. Alle noemenswaardige plekken die je in het boek tegenkomt, vind je hierin terug op een interactieve kaart. Zo helpen we je ook tijdens een wandeling of fietstocht je weg te vinden om zo niets te hoeven missen. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen.

- WANDELEN, FIETSEN EN MEER -


Dit luxe reisboek is niet alleen inhoudelijk en interessant, maar ook een aanwinst voor wie van wandelen en fietsen houdt. Tientallen wandelingen en fietsroutes zijn toegevoegd. We behandelen wandeltochten die in het landschap zijn gemarkeerd of nemen je mee op pad met knooppunten routes. Zowel wandelknooppunten als fietsknooppunten. Zogenoemde klompenpaden, ommetjes of andere bekende varianten zijn in dit boek te vinden. Tevens passeren we soms bekende wandelingen en fietstochten zoals het Pieterpad of de Acht kastelen route.

- DE MOOISTE PLEKKEN VAN NEDERLAND -


De behandelde regio's liggen verspreid door Nederland. Zo maken we je vakantie niet alleen interessant door geschiedenis en natuur aan bod te laten komen, maar zoomen we ook in. Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Zeeland, Utrecht, Limburg... De Nationale Landschappen zijn overal te vinden. Denk aan de Veluwe in Gelderland, het Heuvelland in Limburg, Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland, de Friese Meren in Friesland, het Groene Woud in Brabant of de polders van Laag Holland, Noordoost-Twente, Winterswijk... En nog veel meer regio's. Trek er op uit en ga wandelen of fietsen door heel Nederland. Start je reis in ieder geval op de startpagina van Nederland, www . reisreport . nl/nederland.

PRACHTIG CADEAU


Dit luxe uitgevoerde reisboek is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Niet alleen door de inhoud en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over andere bijzondere landen. Met gepaste trots reisden zij voor dit boek door hun ‘eigen’ geliefde Nederland. Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www.reisreport.nl.
inhoudsopgaveIn dit boek nemen we je mee door de 20 Nationale Landschappen van Nederland, die in alle provincies te vinden zijn en geregeld zelfs de provinciegrenzen overschrijden. We vertellen je wat het landschap zo bijzonder maakt, wat er te zien en beleven is en we geven je tips van leuke dorpjes om te bezoeken. Ook behandelen we een aantal mooie wandel- en fietsroutes in deze landschappen, tonen veel mooie foto’s en kaarten en een aantal tips om te overnachten. 20 Nationale Landschappen in 20 hoofdstukken.
toelichtingEen weekend of langere vakantie in eigen land? Deze inhoudelijke reisgids is onmisbaar voor wie op zoek is naar rust en ruimte in Nederland. Ontdek bijzondere regio’s voor een weekend weg of een langere vakantie. Met fiets- en wandelroutes, kaarten en een gratis mobiele app.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.