Schim

Lydia van Houten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Schim

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083042411, 300 blz., April 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 361 gram.

Uitgever: Kabook Uitgevers

trefwoorden: thriller, bestseller, spanning, avontuur

beschrijving

De 33-jarige uitgerangeerde acteur Mason Robins leidt een onzeker bestaan in Manhattan. Dankzij herhaaldelijke afwijzingen ontwikkelt hij geld,- relatie- en slaapproblemen. 's Nachts doodt Mason de tijd met het lezen van zelfhulpboeken. Nadat hij de bestseller van zelfverklaarde goeroe Naguru Aznahabi leest, komt Mason in contact met een sekte.
Hij sluit zich aan bij de exclusieve "Wildclub". Vanaf dat moment komen al zijn dromen uit, tot zijn dochter Maggie spoorloos verdwijnt. Om haar terug te krijgen moet Mason bizarre experimenten ondergaan. Mason komt terecht in een huiveringwekkende nachtmerrie, waar geen eind aan lijkt te komen. Hij heeft spijt en wil zich losmaken van de sekte. Maar nog nooit heeft iemand "de Wildclub" levend verlaten...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lydia Albadoro- Van Houten’(1972) groeide op in Amsterdam. Ze is een Nederlandse auteur van meerdere thrillers die worden omschreven als beeldend, duister en rauw. Met haar bijzondere verhalen verwierf ze de titel ‘Mistress of Mindfuck’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.