Interior Design

Bertram Beerbaum

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Interior Design

gebonden: € 79.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083040509, geïllustreerd, 372 blz., February 2020
Formaat: 30.4 (h) x 24.2 (b) x 4.9 (d) cm. Gewicht: 1575 gram.

Uitgever: Bertram Beerbaum

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het boek is bedoeld als een op zichzelf staand designstuk, vormgegeven om in een interieur te worden opgenomen als koffietafelboek, in een mooie kast of vrij op een sidetable. Het materiaal van het boek, de open rug, het leren label en de ontwerpschetsen op het kalkpapier zorgen voor een maximale beleving. 372 pagina’s voor de ultieme designinspiratie – van een zes meter hoge moderne keuken in een karakteristiek Rotterdams pand, een loftwoning in een getransformeerde melkfabriek tot een imposante entree van een kantorencomplex aan de Keizersgracht. Het boek bevat dertien nationale en internationale projecten, waaronder twee met een European Property Awards bekroond, en geeft weergaloos de kracht en creativiteit van Bertram Beerbaum en Kabaz weer.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bertram Beerbaum (Hilversum, 1976) is een Nederlandse interieur- en productontwerper.toelichtingHet boek is bedoeld als een op zichzelf staand designstuk, vormgegeven om in een interieur te worden opgenomen als koffietafelboek, in een mooie kast of vrij op een sidetable. Het materiaal van het boek, de open rug, het leren label en de ontwerpschetsen op het kalkpapier zorgen voor een maximale beleving. 372 pagina’s voor de ultieme designinspiratie – van een zes meter hoge moderne keuken in een karakteristiek Rotterdams pand, een loftwoning in een getransformeerde melkfabriek tot een imposante entree van een kantorencomplex aan de Keizersgracht. Het boek bevat dertien nationale en internationale projecten, waaronder twee met een European Property Awards bekroond, en geeft weergaloos de kracht en creativiteit van Bertram Beerbaum en Kabaz weer.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Interior Design

gebonden: € 79.00
The book is meant to be a stand-alone design piece and was designed to become part of an interior, perhaps as a coffee table book on a ...

Meer boekennieuws op Facebook.