Doelen Stellen

een eenvoudige strategie voor top prestaties en buitengewone resultaten

Jean-Pierre Doran; Richard Van der Ark

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Doelen Stellen

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083038933, geïllustreerd, 156 blz., August 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 229 gram.

Uitgever: ForWorth B.V.

redactie: Marieke Flikweert

bewerkt door: Jean-Pierre Doran

illustrator: Jean-Pierre Doran

trefwoorden: doel doelen doelen stellen doelstelling doelstellingen leven levensdoel missie resultaat resultaatgericht succes visie zingeving

beschrijving

Zomaar doelen stellen en nieuwjaarvoornemens opschrijven met de hoop dat ze gerealiseerd worden, werkt niet. Doelen bereiken vergt nauwkeurige planning, actieve implementatie, het creëren van nieuwe gewoontes en objectieve analyse van het proces.

Jean-Pierre Doran en Richard van der Ark hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat veel mensen hun gestelde doelen niet bereiken en dat veel nieuwjaarvoornemens al binnen één maand van de baan zijn. Uit gesprekken met mensen hebben zij geconstateerd dat een aantal factoren een grote rol spelen: gebrek aan heldere visie, tekort aan nauwkeurige planning, passieve implementatie van de nodige acties en het niet analyseren van het proces.

Jean-Pierre en Richard hebben besloten om dit boek te schrijven om hun kennis en ervaringen te delen met anderen en op die manier een bijdrage te leveren aan het succes van anderen. Jean-Pierre en Richard hebben een methode ontwikkeld genaamd ‘De Z.I.E. Methode’, dat zij gebruiken om hun doelen te bereiken en zo een stap dichter bij hun visie te komen. De stappen van deze methode zijn in dit boek omschreven en verwerkt met praktische voorbeelden die iedereen kan toepassen in zijn/haar dagelijks leven, om zo hun doelen daadwerkelijk te realiseren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jean-Pierre Doran is ondernemer in hart en nieren en heeft een passie voor het delen van zijn kennis en ervaring met anderen. Dat doet hij via lezingen, boeken, social media en coaching. Zelf is hij zeer bekwaam in het stellen en realiseren van zijn eigen doelen. In de afgelopen jaren is zo een praktische, efficiënte en effectieve methode ontstaan, welke hij graag met anderen wil delen, zodat zij ook in staat zullen zijn dit voor zichzelf te realiseren.

Richard van der Ark heeft jarenlang als manager en projectleider gewerkt bij internationaal opererende bedrijven waar hij onder andere leiding gaf aan multidisciplinaire teams. Nadat hij door omstandigheden gedwongen werd zijn situatie te heroverwegen, ontdekte hij zijn levensdoel en maakte de beslissing om zijn leven te wijden aan het inspireren en begeleiden van mensen om het maximale uit hun leven te halen. Tijdens zijn carrière leerde hij praktische manieren om gestelde doelen efficiënt en effectief te bereiken.
inhoudsopgaveVoorwoord 7
Hoofdstuk I 15
Gelukzalig Leven 15
Hoofdstuk II 25
Nieuwe Gewoonten 25
Hoofdstuk III 37
Zingeving 39
Hoofdstuk IV 75
Implementatie 77
Hoofdstuk V 111
Eindresultaat 113
Hoofdstuk VI 125
Drijfkracht achter succes 125
Hoofdstuk VII 145
Bonus 145
Dankwoord 149
toelichtingJean-Pierre en Richard hebben besloten om dit boek te schrijven om hun kennis en ervaringen te delen met anderen en op die manier een bijdrage te leveren aan het succes van anderen. Jean-Pierre en Richard hebben een methode ontwikkeld genaamd ‘De Z.I.E. Methode’, dat zij gebruiken om hun doelen te bereiken en zo een stap dichter bij hun visie te komen. De stappen van deze methode zijn in dit boek omschreven en verwerkt met praktische voorbeelden die iedereen kan toepassen in zijn/haar dagelijks leven, om zo hun doelen daadwerkelijk te realiseren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.