Topteam in virtueel bouwen

Bouw in 6 stappen een LEAN TEAM voor het ontwerpen, engineeren en voorbereiden van je bouwproject

Michel Tonino

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Topteam in virtueel bouwen

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083035222, November 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.9 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 406 gram.

Uitgever: Expertboek

beschrijving

Ben je projectmanager, ontwerpleider, directeur en heb jij de verant-woordelijkheid om het ontwerp- en engineeringsproces te organiseren? Dan weet je dat een groep van specialisten niet vanzelf een TOPteam wordt.

Hoe kun je het proces vanaf het initiatief tot en met de werkvoorbereiding zo inrichten dat je integraal minder uren nodig hebt? Dat er minder rework nodig is, dat alle werkzaamheden zo goed op elkaar zijn afgestemd, dat het bijna vanzelf loopt, dat knelpunten gezamenlijk worden opgelost zonder gedoe, met oog voor het projectbelang.

In een TOPteam weet iedereen van elkaar wie wat, wanneer doet en wat hij nodig heeft. De werkzaamheden zijn vooraf zo goed op elkaar afgestemd, dat iedereen gelijk aan de slag kan, als hij aan de bal is. Er zijn integraal minder uren nodig, dus de kosten gaan omlaag. En misschien nog wel het belangrijkste: alle specialisten in het team werken er met plezier!

In dit boek leert Michel Tonino je hoe je met de 5 Lean-principes en aan de hand van een stappenplan van een groep specialisten een TOPteam maakt. De praktijkvoorbeelden geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan.

OVER DE AUTEUR
Michel Tonino studeerde Civiele Techniek in Delft en Bedrijfskunde in Rotterdam. Hij werkte 24 jaar bij diverse bouwbedrijven in verschillende functies en 9 jaar bij een Lean instituut als trainer/coach. Ook is hij auteur van het boek TOPteam in uitvoering. Vanuit zijn bedrijf TOPteam in de bouw adviseert hij organisaties in de bouw bij de engineering, tenderfase en uitvoering van hun projecten. Michel is een bevlogen professional die steeds op zoek is naar manieren, zodat mensen met nog meer plezier werken aan hun projecten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.