Jouw konijn, verzorging

Ilse Pos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jouw konijn, verzorging

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083031514, geïllustreerd, December 2020
Formaat: 26.4 (h) x 22.1 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 605 gram.

Uitgever: Chews & Nibbles

serienaam/reeks: Jouw konijn

beschrijving

JOUW KONIJN, VERZORGING
Je hebt vast genoten van ons eerste boek ‘Jouw konijn, jouw geluk’. Daarin hebben we je al meegenomen in de basisbeginselen van het houden van konijnen als huisdier. Dat is zo ongeveer het leukste wat er bestaat.
In dit boek vertelt onze konijnendeskundige Ilse Pos hoe je je konijn de beste verzorging kunt geven, zodat problemen voorkomen kunnen worden.
In de verzorging van je konijn gaat heel wat tijd zitten. Zeker als je het goed wilt doen. En dat is niet altijd even makkelijk. Want wat nu als er vachtproblemen ontstaan? Herken je die dan? En hoe zijn ze ontstaan? En nog belangrijker, wat kun je eraan doen? Vragen waar ik ook tegenaan liep in mijn ‘carrière’ als bunnymom.
Na het lezen van dit boek weet je welke verzorging jouw konijn nodig heeft.
We leggen je namelijk uit hoe je de vacht en de nagels van jouw konijn goed kunt verzorgen. Je krijgt eenvoudige en duidelijke stappenplannen. Maar ook tips & tricks hoe jouw konijn zo min mogelijk stress ondervindt bij de verzorging.
Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan dit boek als ik. En dat we je hiermee weer een stap verder helpen in de beste verzorging voor jouw snoetjes!
Vianne

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveHazen, konijnen en knaagdieren
Gezond & in goede conditie
Verschillende rassen & Vachten
Verzorging, plezier voor twee
Verzorgingsmateriaal
Borstelen
Knippen
Nagels knippen
Wassen
Aftercare
Je konijn fit en gezond houden
Voeding
toelichtingIn dit nieuwe boek vertelt onze konijnenexpert Ilse Pos hoe je je konijn de beste verzorging kunt geven, zodat problemen voorkomen kunnen worden.
In de verzorging van je konijn gaat heel wat tijd zitten. Zeker als je het goed wilt doen. En dat is niet altijd even makkelijk. Want wat nu als er vachtproblemen ontstaan? Herken je die dan? En hoe zijn ze ontstaan? En nog belangrijker, wat kun je eraan doen?
Na het lezen van dit boek weet je welke verzorging jouw konijn nodig heeft. We leggen je namelijk uit hoe je de vacht en de nagels van jouw konijn goed kunt verzorgen. Je krijgt eenvoudige en duidelijke stappenplannen. Maar ook tips & tricks hoe jouw konijn zo min mogelijk stress ondervindt bij de verzorging.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.