Kraambezoekboek

 
 

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083024622, geïllustreerd, 68 blz., October 2019
Formaat: 30.5 (h) x 21.9 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 736 gram.

Uitgever: JeP Agenturen

beschrijving

Dit kraambezoekboek is een prachtig invulboek, het bezoek dat naar je baby komt kijken, kan wat over zichzelf vertellen en een foto ter herinnering erbij plakken.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDit kraambezoekboek is een prachtig invulboek, het bezoek dat naar je baby komt kijken, kan wat over zichzelf vertellen en een foto ter herinnering erbij plakken voor de mooie en bijzondere periode van je kraamtijd. Zo kun je later samen terugkijken wie er allemaal op bezoek kwam, waar die persoon dan is, wat er veranderd is aan hem/haar. Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten. In het boek is voldoende schrijfruimte. Doorheen het boek vindt je een paar leuke quotes.

Het kraambezoekboek heeft een hardcover kaft, afmeting: 297 x 210 mm liggend, met leeslint en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten.

TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (vierkant/10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.