Zwangerschapsboek

 
 

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083024615, geïllustreerd, 68 blz., October 2019
Formaat: 30.5 (h) x 21.9 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 737 gram.

Uitgever: JeP Agenturen

beschrijving

Dit zwangerschapsboek is een prachtig invulboek voor de mooie en bijzondere periode van je zwangerschap.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDit zwangerschapsboek is een prachtig invulboek voor de mooie en bijzondere periode van je zwangerschap. Zo kun je later samen terugkijken op alle bijzondere momenten die er in die negen maanden gebeuren. En dat zijn er heel wat! Van het begin van de zwangerschap tot de geboorte. Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten. In het boek is ruimte om allerlei spannende, nieuwe, grappige, mooie, en bijzondere momenten te noteren en foto’s en echofoto’s toe te voegen. Doorheen het boek vindt je leuke tips en weetjes en er is genoeg ruimte om notities te maken.

Het zwangerschapsboek heeft een hardcover kaft, afmeting: 297 x 210 mm liggend, met leeslint en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten.

TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (vierkant/10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.