Babyboek

 
 

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083024608, geïllustreerd, 68 blz., October 2019
Formaat: 30.4 (h) x 22.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 730 gram.

Uitgever: JeP Agenturen

beschrijving

Dit babyboek is een prachtig invulboek voor het eerste jaar van je baby, zo kun je later samen terugkijken op alle bijzondere momenten.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDit babyboek is een prachtig invulboek voor het eerste jaar van je baby, zo kun je later samen terugkijken op alle bijzondere momenten die er in het eerste jaar gebeuren. En dat zijn er heel wat! Van dag één tot de eerste verjaardag. Het boek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten. In het boek is ruimte om allerlei leuke, grappige, mooie, boze en bijzondere momenten te noteren en foto’s toe te voegen. Achterin het boek kun je de groei en ontwikkeling van je baby bijhouden.

Het babyboek heeft een hardcover kaft, afmeting 297 x 210mm liggend, met leeslint en is aan de binnenzijde gemaakt van stevig 200 grams papier. Het babyboek is speels vormgegeven en heeft mooie kleuraccenten.

TIP! Gebruik dezelfde pen bij het invullen en laat je foto's afdrukken als polaroid of square formaat (10x10). Gebruik fotolijm of fotoplakkers. Zo krijg je een mooie uitstraling in je boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.