Logaina

de vergeten vrouwelijke oerkracht

Helmut W. Werner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Logaina

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789083014210, 208 blz., November 2020
Formaat: 18.0 (h) x 11.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 192 gram.

Uitgever: MraCle * Uitgeverij

serienaam/reeks: Helmut Werner

redactie: Marcel Baatsen

beschrijving

Helmut W. Werner is natuurkundige met 33 jaar ervaring in een internationaal onderzoekslaboratorium.
Na zijn pensionering raakte hij spontaan steeds weer in een sublieme staat van bewustzijn. Ruimte en tijd bestonden dan niet meer en hij genoot de gelukzaligheid van het "één zijn" met de hele kosmos in staten die vergelijkbaar zijn met beschrijvingen van bijna-dood ervaringen.
In dit boek beschrijft de auteur zijn beleving van reizen door hogere bewustzijnstoestanden en brengt vervolgens zijn reflecties hierover:
- De essentie van de materie voorbij de grenzen van natuurkundige methoden: wat was vóór de oerknal?
- De relatie tussen het mannelijke en het vrouwelijke in alle niveaus van het ZIJN, de ondergeschikte positie van de vrouw in onze samenlevingen vandaag de dag.
De instroom van ”vrouwelijke" energie maakte hem uiteindelijk bewust van de gelijkwaardigheid van man en vrouw, als spiegel van een goddelijk concept: LOGOS ∞ LOGAINA. Dit boek is een oproep om te streven
naar een evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke op alle niveaus van het ZIJN.
Helmut Werner, geboren in Oostenrijk in 1931, is in 1958 gepromoveerd in de natuurkunde aan de Universiteit van Graz, Oostenrijk. In datzelfde jaar werd hem een functie aangeboden bij de Philips Research Laboratories in Eindhoven, waar hij tot zijn pensioen in 1991 als wetenschapper werkte. De door hem ontwikkelde methode voor computerchipanalyse wordt nog steeds gebruikt door alle grote chip fabrikanten.
In 1990 werd hij benoemd tot hoogleraar industriële halfgeleideranalyse aan de Technische Universiteit van Wenen, waar hij tot 2001 doceerde.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.