Fitness Intermediairs Markt & Trend Rapport

Stand van zaken en toekomst

Peter Wolfhagen; Ronald Wouters; Jan Middelkamp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fitness Intermediairs Markt & Trend Rapport

gebonden: € 67.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083013473, geïllustreerd, 104 blz., December 2020
Formaat: 23.7 (h) x 19.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 456 gram.

Uitgever: BlackBoxPublishers

beschrijving

In de huidige fitness sector en binnen het fitness ecosysteem nemen fitness intermediairs, ook wel aggregators genoemd, een steeds belangrijkere rol in. Er wordt veel gesproken over deze
groep, maar er is nog maar weinig over bekend. Dit vormde de directe aanleiding en motivatie om vanuit NL Actief een onderzoeks- project te starten dat zich richt op fitness intermediairs.

In deze vierde editie van het Fitness Markt en Trend Rapport staat de volgende vraag centraal: wat is de stand van zaken met betrekking tot fitness intermediairs, welke ontwikkelingen zijn er hieromtrent in Nederland en wat valt te verwachten in de nabije toekomst? In vijf uitgebreide hoofdstukken krijg je als fitness ondernemer, manager of investeerder antwoorden op deze hoofdvraag en een veelheid aan subvragen. Dit rapport lees je snel en eenvoudig door en is rijk geïllustreerd met afbeeldingen en tabellen.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1.000 locaties met in totaal 2,5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Bezoek www.nlactief.nl.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.