Bootcamp training doe je zo

Kelby Jongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bootcamp training doe je zo

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083013404, geïllustreerd, 124 blz., July 2019
Formaat: 20.8 (h) x 20.6 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 488 gram.

Uitgever: BlackBoxPublishers

beschrijving

BOOTCAMP TRAINING DOE JE ZO
Een praktisch handboek boordevol oefeningen
Bootcamp training heeft een ongekende groei doorgemaakt in de laatste jaren, en kent inmiddels een enorme populariteit. Het aantal groepen en het aantal deelnemers groeit jaarlijks en op een mooie zomeravond is er vrijwel geen park in Nederland meer te vinden zonder bootcamp-groep.
Maar wat moet je weten om een goede bootcamp les te geven? Hoe moet een bootcamp training opgebouwd worden en welke trainingsvormen zijn er allemaal te gebruiken? In dit boek worden het waarom, wat en vooral het hoe van bootcamp kort en bondig besproken. De meeste aandacht wordt besteed aan een veelheid aan praktische trainingsvormen die kant en klaar zijn uitgewerkt. Het is dus vooral een boek dat je kunt gebruiken in de
dagelijkse praktijk.
Dit boek is daarmee een praktische handleiding voor iedereen die wil gaan lesgeven in deze prachtige fitnessactiviteit en is geschreven voor fitness professionals, studenten sport en bewegen, personal trainers en vele anderen die zich deze trainingsvorm eigen willen maken. Het boek is onderdeel van diverse workshops en opleidingen. Je kunt de inhoud dus op diverse manieren tot je nemen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.