Brain Balance journal

90 dagen planner voor structurele verandering

Charlotte Labee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Brain Balance journal

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083012964, geïllustreerd, 223 blz., December 2020
Formaat: 21.9 (h) x 15.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 464 gram.

Uitgever: Charlotte Labee

serienaam/reeks: Brain Balance journals

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste kennis van de hersenen. En in het bijzonder van een principe dat ‘zelfgestuurde neuroplasticiteit’ heet.

Dit principe betekent dat jij je brein zelf kunt stimuleren om zich te ontwikkelen en te veranderen. Om vaardigheden te leren die je nu nog niet beheerst. Om negatieve gewoonten om te zetten in positieve. En om zo grote stappen te zetten richting het leven van je dromen.

Er is een hele effectieve manier om de kracht van neuroplasticiteit in je voordeel te benutten. Deze manier is journalen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Charlotte Labee is Brain Balance expert, spreker en trainer voor een brein in balans. Bestseller auteur van de boeken Brain Balance & Brain Food. Charlotte haar missie is om meer mensen te ondersteunen met hun breinkennis en daardoor meer balans, rust en geluk kunnen ervaren.toelichtingVind jij het ook zo lastig om ingesleten gewoonten te veranderen? Dan ben je zeker niet de enige. Het menselijk brein geeft namelijk de voorkeur aan aangeleerde patronen en dit maakt ze vaak moeilijk te doorbreken.

Daarom heb ik de Brain Balance-journal speciaal ontwikkeld om dagelijks de stappen te zetten die nodig zijn om je hersenen te veranderen. De laatste inzichten uit de neurowetenschap begeleiden je op een leuke manier stap voor stap door jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling. Het is een journal boordevol waardevolle inzichten, tools, tips en opdrachten. Over belangrijke breinthema’s zoals breinkennis, stress, slaap, Brain Food, bewegen en ontspannen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Brain Balance journal

gebonden: € 19.99
Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste ...

Brain Balance Journal

gebonden: € 19.99
Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste ...

Meer boekennieuws op Facebook.