Brain Balance journal

90 dagen planner voor structurele verandering

Charlotte Labee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Brain Balance journal

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083012933, geïllustreerd, 223 blz., December 2020
Formaat: 21.9 (h) x 15.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: Charlotte Labee

serienaam/reeks: Brain Balance journals

trefwoorden: journal, agenda, notities, brein, hersenen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Zet dagelijks stappen om je hersenen te veranderen met deze Brain Balance journal.

Vind jij het ook zo lastig om ingesleten gewoonten te veranderen? Dan ben je zeker niet de enige. Het menselijk brein geeft namelijk de voorkeur aan aangeleerde patronen en dit maakt ze vaak moeilijk te doorbreken.

Daarom heb ik de Brain Balance-journal speciaal ontwikkeld om dagelijks de stappen te zetten die nodig zijn om je hersenen te veranderen. De laatste inzichten uit de neurowetenschap begeleiden je op een leuke manier stap voor stap door jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling. Het is een journal boordevol waardevolle inzichten, tools, tips en opdrachten. Over belangrijke breinthema’s zoals breinkennis, stress, slaap, Brain Food, bewegen en ontspannen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Charlotte Labee, Brain Balance expert, spreker en trainer op het gebied van onze hersenen. Bestseller auteur van Brain Balance & Brain Food.toelichtingElke journal bevat dag-, week- en maandpagina’s, zodat je er dagelijks mee aan de slag kunt. Of je nu beter met stress en angsten wilt leren omgaan, je mindset, focus en levensstijl wilt ontwikkelen of grote stappen wilt zetten bij het bereiken van je persoonlijke dromen; alles begint met het veranderen van je hersenen. Met deze journal heb je hiervoor de ideale tool in handen. De journal geeft je meer inzicht in je eigen breinprogrammatie en belemmerende overtuigingen. Want juist het opschrijven en inplannen van je doelen, zet je aan tot dagelijkse actie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Brain Balance journal

gebonden: € 19.99
Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste ...

Brain Balance Journal

gebonden: € 19.99
Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken. Toch is dit voor iedereen mogelijk. Wat je ervoor nodig hebt, is de juiste ...

Meer boekennieuws op Facebook.